Sevärdheter

Bön för helande av kropp och själ – Bön från hjärtat

Bön om helande av sjuka i kropp och själ. Bön om helande bör bedjas privat och så uppriktigt som möjligt.

 

bön om helande

bön om helande

 

Hur ber man för barn?

En kort bön för barn

. Därefter kommer Gud att höra dig.

bön om helande av lidande

Fader vår, Hell dig Maria, jag tror på Gud.

Gud med hela min kropp och själ älskar jag och prisar dig, snälla läka min smärta. Ge att min kropp och min själ inte längre skall lida. Du, o Gud, är världens skapare, och endast du kan befria din tjänare från de plågor och smärtor som synden tillfogar honom. Jag bönfaller dig Gud, sänd din välsignelse över mig och hela min kropp och själ.

Fader vår, Hell dig Maria, jag tror på Gud.

Bön för att hjälpa andra

 

bön för sjuka

Gud, jag vill be för …. . Vänligen bringa fred till hans / hennes hjärta och ta bort hans / hennes sorger. Endast din goda kärlek har den sanna kraften att ta bort smärtan. …. Jag tror på Gud …. Gud i ödmjukhet ber jag dig att läka honom / henne i kropp och själ. (Vi behöver inte be genom att upprepa något många gånger – Gud kommer att höra även en kort bön, det behöver bara menas uppriktigt och i tro). 

Present till pappa : 22 tips för en present till pappa

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button