HälsaSevärdheter

Citat om Kärlek -Ska du hålla min hand för alltid

Håll min hand för alltid. Det är vackert att ha någon man älskar citat om kärlek . Håll min hand för alltid. Låt oss hålla händerna tillsammans

15. Det var svårt att bestämma sig.

15 Handhållande citat om kärlek

15. Det var svårt att bestämma sig. Men dina handlingar har öppnat mitt hjärta. Du sa att du alltid skulle älska mig, men jag visste inte att det skulle bli mer. Nu när vi har sammanflätat våra händer vill vi aldrig släppa taget igen. Jag vill hålla om dig för evigt. Jag vet att du känner likadant.

14 Handhållande citat om kärlek

14. Jag har gått en väg som jag aldrig visste att jag kunde gå. . Jag hade en anledning att uthärda, även om jag många gånger inte kände så. Nu vill jag aldrig släppa taget om dig. Åren har gått, men ingenting har förändrats.

Vår kärlek är lika färsk som den första dagen vi träffades. Jag tror att vi fortfarande har ett uppdrag att visa en symbol för kärlek till nästa generation. Det är därför jag kommer att hålla din hand på obestämd tid.

13. När det är mörkt Citat om kärlek

13Handhållande citat om kärlek


13. När det är mörkt och allt ser suddigt ut tror jag på din kärlek. När vi övervinner hinder som vi tror att vi inte kan lösa, håller vi varandra i handen och litar på vår styrka.

När det blir tufft behöver jag inte oroa mig eftersom jag vet att du kommer att vara med mig oavsett situationen. Att älska dig har löst de flesta av mina problem. Det gav mig mod. När jag träffade dig kände jag mig aldrig nervös. Ingen har någonsin skrämt mig… snälla, svik mig aldrig. citat om kärlek .

12 handhållande citat om kärlek


12. När jag träffade dig visste jag att du skulle stanna i mitt liv. Din tillgivenhet gav mig en unik känsla, en känsla som jag aldrig ville släppa taget om. Kärlekscitat .

I dag, när vi står här, är jag övertygad om att jag har fattat rätt beslut, beslutet att stanna hos dig, att älska dig och att ta hand om dig. Jag vet att jag inte är perfekt, men jag vill att du ska hålla min hand för alltid.

11. Det är bedårande att gå med dig överallt Citat om kärlek

 11Handhållande citat om kärlek


11. Den är bedårande att ha med sig överallt. Stranden, havet, revet – det finns ingen gräns för var vi kan ta en promenad. Naturen är min favoritdestination, särskilt när jag är med dig. När jag går på havet håller jag försiktigt dina händer. Citat om kärlek .

Jag visar vägen som vi ska följa. Vart vi än går blir jag mer säker på din kärlek och jag längtar efter din närvaro. Det spelar ingen roll hur länge det varar, men så länge jag håller din hand är jag alltid lycklig.

Hålla händer citat om kärlek


10. Par ska vara bästa vänner. Jag älskar alltid att tillbringa tid med dig. Citat om kärlek .

9. När jag hittade dig 

9 Handhållande citat om kärlek

9. När jag hittade dig hittade jag en skatt. Jag älskar dig och vill ge dig all min tid och uppmärksamhet. Jag mår fantastiskt och allt jag vill är att vi ska hålla varandra i handen för alltid.

8 Håller min hand Snälla håll min hand för alltid citat om kärlek

8. Ett av de bästa jobben jag har är att få vakta vid min älskades sida och vaka över dig när ditt hjärta darrar. Jag kommer att hålla din hand och jag lovar att skydda dig och skydda dig från alla hinder som livet kastar mot dig.

7Håll min hand Håll min hand för alltid


7.Stegen vid din sida när jag håller din hand och ger dig min kärlek är vackra, men om det är en sak jag är redo att fullända så är det konsten att älska dig. Citat om kärlek .

6Håll min hand Håll min hand för alltid

6. Segla med mig runt jorden och jag ska visa dig världens åtta underverk. Men världens nionde och sista underverk är du, mitt lilla hjärta. Jag vet att om jag håller din hand kan vi göra vad som helst, oavsett vad som kommer i vår väg. Citat om kärlek .

5Håll min hand Håll min hand för alltid

5. Att bli förälskad är som att bygga en fästning. När jag träffade dig bröt du igenom mitt försvar och förändrade min värld från grå nyanser till ljusa färger. Att hålla och kyssa dina händer gör mig lycklig eftersom jag kan känna din härliga doft. Tack för att du visade mig innebörden av sann kärlek. Citat om kärlek .

Hur man mjukar upp håret: 5 naturliga sätt

4Håll min hand Håll min hand för alltid

4.Det finns inget som hindrar mig från att köra för fort på motorvägen. Fart får mitt hjärta att slå, men inget slår känslan av att hålla din älskade i handen och uppleva din oförfalskade kärlek när jag ser in i dina ögon.

Romantisk film Topp 10 romantiska filmer

3Handhållning Håll min hand för alltid

3.Efter en hård dag full av hinder återvänder jag hem. Det enda som finns i mitt huvud är önskan att få träffa dig (min älskade) … Mitt hjärta slår snabbare, jag räknar stegen till mötet med min älskade. När du ligger i sängen och jag kan hålla din hand.

1 handhållning Håll min hand för alltid
2. En förälskad man ser inte på sin omgivning; hans värld kretsar kring den kvinna han älskar. När han håller hennes hand är han redo att erövra världen för henne.

1. Oavsett citat om kärlek

2Håll min hand Håll min hand för alltid
1. Oavsett hur starka vågorna är, hur stora hindren är och hur mörk himlen är, kommer jag att finnas där vid din sida och hålla din hand tills det blir lugnt igen. Jag lovar att älska dig oavsett vilka odds livet ger oss.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button