Hundar

Hund för råttor – topp 10 hundraser för råttor

Råtthund – topp 10 raser av råtthundar. En hund är en bra följeslagare för många människor och många gillar den också för dess förmåga att jaga gnagare. Om du har problem med råttor kan en hund vara en bra lösning. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på de tio bästa hundraserna för råttor.

Råtthund

 

Det är viktigt att notera att även om dessa hundar har förmågan att jaga råttor, är detta kanske inte alltid den bästa lösningen på ett gnagarproblem. De kan också bli farliga för andra husdjur, som katter eller mindre hundar, och de kan också skada ditt hus.

 

Om du har problem med råttor är det bäst att kontakta en fackman eller ett skadedjursbekämpningsföretag av hög kvalitet. Dessa företag har erfarenhet av att avlägsna råttor och andra gnagare och kan hjälpa dig att lösa ditt problem utan att använda djur.

1. Jack Russell Terrier

 

Jack Russell Terrier

 

Denna hundras har en mycket god jaktinstinkt och är van vid att jaga små djur. De är smidiga och snabba, vilket gör att de lätt kan ta sig fram i trånga utrymmen.

 

2. Cairn Terrier

 

Cairn Terrier

 

Denna ras kommer ursprungligen från Skottland och har en mycket god förmåga att jaga råttor. De är envisa och självständiga hundar som gillar att göra sin egen grej.

 

3. West Highland White Terrier – råtthund

 

West Highland White Terrier - Råtthund

 

Denna lilla och söta hund har en mycket god förmåga att jaga gnagare. De är mycket energiska hundar som älskar att leka och har en mycket stark jaktinstinkt.

 

4. Norwich Terrier

 

Norwich Terrier

 

Denna ras är mycket lik cairnterriern, men har ett något annorlunda temperament. De är mycket glada och lekfulla hundar som har en mycket god förmåga att jaga råttor.

 

5. Dvärgschnauzer – Råtthund

 

Dvärgschnauzer - Råtthund

 

Denna ras betraktas vanligtvis inte som en jaktras, men har en mycket god förmåga att jaga gnagare. De är mycket intelligenta hundar som lätt lär sig nya trick.

 

6. Tax

 

Tax

 

Denna ras är känd för sin förmåga att jaga mullvadar och andra liknande djur. De har en mycket god jaktinstinkt och är mycket modiga.

 

7. Border terrier – råtthund

 

Border Terrier - Råtthund

 

Denna ras är hemmahörande i Storbritannien och har en mycket god förmåga att jaga råttor. De är mycket modiga hundar som inte är rädda för att gå till handling.

 

8. Yorkshire terrier

 

Yorkshire Terrier

 

Denna ras är mycket liten men har en mycket god förmåga att jaga gnagare. De är mycket lojala och hängivna hundar som älskar att leka. Livsmedel som hundar kan och inte kan äta

 

9. Råttterrier

 

Råttterrier

 

Denna hundras föddes ursprungligen upp för att jaga råttor och andra gnagare. De är mycket aktiva och energiska hundar som har en mycket god jaktinstinkt. Öl för håret

 

10. Skotsk terrier – råtthund

 

Skotsk terrier - råtthund

 

Denna ras är mycket modig och har en stark jaktinstinkt. De är mycket självständiga hundar som kan bestämma själva.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button