Film och fritid

Expendables 4 online cz dubbning eller textning

Expendables 4 online cz dubbing or subtitles är en amerikansk actionfilm i regi av Scott Waugh. Manuset skrevs gemensamt av Spenser Cohen, Max Adams och John Joseph Connolly, baserat på Cohens originalhistoria. Det är den fjärde delen i The Expendables-serien och uppföljaren till The Expendables 3 (2014).

 

Expendables 4 online cz dubbning eller textning

 

Expendables 4 online cz dubbning eller textning

 

Sylvester Stallone och Jason Statham kommer att spela huvudrollerna. Dolph Lundgren och Randy Couture, som kommer att reprisera sina roller från tidigare filmer; Curtis ”50 Cent” Jackson, Megan Fox, Andy Garcia kommer också att ansluta sig till rollbesättningen. Tony Jaa, Eddie Hall, Sheila Shah, Jacob Scipio, Levy Tran och Iko Uwais. Statham, Avi Lerner, Les Weldon, Yariv Lerner och Kevin King har varit producenter. Filmen är planerad att släppas 2022 av Lionsgate.

 

Expendables 4 online

 

Expendables 4 online

 

I mars 2014 meddelade Pierce Brosnan att han hade nått en överenskommelse med producenten Avi Lerner om att spela huvudrollen i The Expendables 4. I april samma år avslöjade Sylvester Stallone att Jack Nicholson var hans förstahandsval för att spela skurken, samtidigt som han nämnde att han var intresserad av att övertyga Clint Eastwood att delta i produktionen. I november samma år meddelades att projektet förbereddes med avsikt att få en R-klassificering.

 

Ny 2022

 

Ny 2022

 

I december 2016 meddelade Stallone att den fjärde delen skulle bli den sista filmen i serien, med ett preliminärt premiärdatum satt till 2018. Expendables 4 online cz I mars 2017 hade Stallone lämnat projektet och franchisen på grund av kreativa meningsskiljaktigheter om manuset och regin för uppföljarserien. I januari 2018, efter stöd från andra skådespelare (inklusive Arnold Schwarzenegger), tillkännagav Stallone sin återkomst till franchisen med ett inlägg på sina sociala medier; han bekräftade ny utveckling när det gäller en fjärde film. I mars samma år bekräftade Randy Couture sitt deltagande.

 

Bästa actionfilm

 

 

Bästa actionfilm

I juni 2020 uttryckte Jean-Claude Van Damme intresse för att återvända till serien, efter att offentligt ha presenterat sin idé om att spela Claude Vilain, bror till hans skurkfigur Jean Vilain från Expendables 4 online cz. I augusti 2020 tillkännagav Vértice Cine sitt deltagande i filmen som en produktionsstudio tillsammans med Lionsgate och Millennium Films. De avslöjade också att Patrick Hughes kommer att återvända till franchisen som regissör. I november 2020 sa Millennium Medias VD Jeffrey Greenstein att studion fortsatte arbetet med The Expendables 4.

 

Expendables 4 online 

 

 

I augusti 2021 rapporterade The Hollywood Reporter att filmen skulle regisseras av Scott Waugh, som skulle ersätta Hughes, och även att Statham skulle fungera som producent för filmen. I september 2021 anslöt sig Andy García till filmens rollista i en icke offentliggjord roll. I juli 2018 tillkännagav Gregory Poirier sin roll som manusförfattare. 

 

Skådespelarna i Expendables 4 

 

Skådespelarna i The Expendables 4 

 

I augusti 2021 uppgavs att inspelningen skulle inledas i oktober. 29. Den 2021 september började inspelningen officiellt. Expendables 4 online cz I oktober 2021 meddelade Stallone på sociala medier att han hade avslutat inspelningen av sina scener för filmen. Han bekräftade också att The Expendables 4 blir hans sista framträdande som Barney Ross, med Statham som förväntas ta över franchisen efter hans avgång. Under samma månad anslöt Sheila Shah, Jacob Scipio och Levy Tran till rollbesättningen i icke tillkännagivna roller. I oktober 2021 anslöt sig Iko Uwais till filmens rollista som den huvudsakliga antagonisten.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button