Film och fritid

Aquaman 2 Det förlorade kungariket online

Aquaman 2 The Lost Kingdom online cz dubbing är en amerikansk superhjältefilm baserad på karaktären Aquaman från DC Comics. Den produceras av DC Films, The Safran Company och Atomic Monster Productions och kommer att släppas av Warner Bros. Den är tänkt att bli uppföljaren till Aquaman (2018) och den trettonde filmen i DC Extended Universe (DCEU). Filmen kommer att regisseras av James Wan efter ett manus av David Leslie Johnson-McGoldrick. I huvudrollen ser vi Jason Momoa som Arthur Curry/Aquaman tillsammans med Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren och Yahya Abdul-Mateen II.

 

Aquaman 2 Det förlorade kungariket online

 

Aquaman 2 Det förlorade kungariket online

 

Under inspelningen av Aquaman (2018) utvecklade Jason Momoa idén till uppföljaren. Som han överlämnade till Warner Bros Entertainments styrelseordförande Toby Emmerich och producenten Peter Safran. I oktober 2018, innan filmen släpptes på biograferna. Aquaman 2 The Lost Kingdom online. Momoa sa att han kommer att vara mer involverad i utvecklingen av prospektet. Sequel och förväntar sig att inspelningen börjar under 2019. Regissören James Wan har sagt att flera berättelser kan komma att utvecklas i en Aquaman-film. I och med detta introducerade filmen sju undervattensriken. Som ännu inte har utforskats till fullo.

 

Film 2022 Aquaman 2 The Lost Kingdom online

 

Film 2022 Aquaman 2 The Lost Kingdom online cz dabing 
 

 

I början av december hade Emmerich gott förtroende för filmens kassaprognoser. För att börja diskutera en uppföljare, och slutet av januari. När Aquaman skulle bli den mest inkomstbringande filmen baserad på en enskild DC Comics-karaktär valde Warner Bros. Film 2022 Aquaman 2 The Lost Kingdom online. Hon förhandlade med Wan om att övervaka utvecklingen och skrivandet av en uppföljare med möjlighet att återvända som regissör. Geoff Boucher från Deadline Hollywood noterade. Wan var mycket mån om uppföljarna till sina tidigare filmer, Insidious (2010) och The Conjuring (2013), och var ”djupt involverad” i Aquamans världsbygge, som han liknade vid Midgård, Star Wars-galaxen och Wizarding World.

 

Online film cz dubbning eller undertexter

 

Warner Bros. anställde Noah Gardner och Aidan Fitzgerald i början av februari 2019. Att skriva manuset till en spin-off-film om Aquaman med titeln The Trench. Den kommer att baseras på ett av de kungadömen som introducerades i den första filmen. Online film cz dubbning eller undertexter. Filmen förväntades ha en mindre budget och inte innehålla huvudrollsinnehavarna i Aquaman, och Wan och Safran producerade den.

 

Skådespelare i filmen

 

Borys Kit på The Hollywood Reporter sa då att det inte fanns några seriösa samtal mellan studion, Wan och Momo om en direkt Aquaman-uppföljare ännu eftersom de ville ”ta en paus” först, men några dagar senare rapporterade han att aktiv utveckling av en uppföljare var på gång, med den första filmens medförfattare och vanliga Wan-samarbetspartner David Leslie Johnson-McGoldrick som har skrivit på för att skriva manuset. Wan och Safran skulle producera uppföljaren, men det var fortfarande oklart om Wan skulle regissera den. Skådespelare i filmen. I slutet av februari planerade Warner Bros. att släppa Aquaman 2 den 16 februari. December 2022. I mars förklarade Safran att han och Wan inte ville skynda på uppföljaren och Warner Bros.

 

Intressant fakta om Aquaman 2 The Lost Kingdom 

 

Intressant fakta om Aquaman 2 The Lost Kingdom 

 

uppmuntrade dem att göra det, vilket är anledningen till att filmen planerades att släppas fyra år efter den första filmen. Han tillade att Aquaman-franchisen hanterades på samma sätt som Conjuring-universumet, med spin-offs som The Trench som utforskar berättelser om undervattenskungariken som görs tillsammans med ”moderfilmerna” med Aquaman i huvudrollen. Intressanta fakta om filmen Aquaman 2 The Lost Kingdom. Safran noterade att Wan var bekant med ”arkitektur, vapen, militär, utseende, atmosfär, allmän känsla” för vart och ett av de sju kungadömena och ville utforska dem alla i framtida projekt.

 

Wan skulle regissera Malignant (2021) i juli 2019 innan han påbörjade arbetet med Aquaman 2. Patrick Wilson sa i november att han hade diskuterat planerna på en uppföljare med Wan, och antydde att han skulle återta sin roll som Orm Marius/Ocean Master från den första filmen. En månad senare bekräftade Yahya Abdul-Mateen II att han skulle återvända som David Kane/Black Manta och att han ville illustrera karaktärens personlighet och resa. Johnson-McGoldrick sa i mars 2020 att uppföljaren inte kommer att baseras på en specifik serietidning, utan att den kommer att inspireras av Aquaman-berättelser från Silver Age, där Black Manta är skurken.

 

Aquaman 2 Det förlorade kungariket online

 

Wan bekräftade att han kommer att regissera uppföljaren vid ett virtuellt DC FanDome-evenemang i augusti. Han sa att den kommer att vara mer seriös än den första filmen och att den kommer att innehålla teman. De är mer relevanta för den verkliga världen. Han tillade att den kommer att innehålla mer världsbyggande och utforskning av undervattensriken och kommer att innehålla några skräckelement som liknar dikessekvensen i den första filmen.” Aquaman 2 The Lost Kingdom online en dub. Möjligheten att utöka världsbygget i den första filmen var en av de viktigaste anledningarna. Wan bestämde sig för att regissera uppföljaren, tillsammans med Johnson-McGoldricks manus. Den hade, enligt Wan, ”en riktigt bra story som förde tillbaka alla dessa karaktärer. Sedan får den dem att växa på ett stort sätt och tar dem till nästa nivå eller nästa kapitel i deras liv.”

 

Samarbete

 

Samarbete med Aquamen

 

Amber Heard avfärdade ryktena i november. Hon kommer inte att återta rollen som Mera från den första filmen efter anklagelserna om våld i hemmet. som väcktes mot henne av hennes före detta make Johnny Depp. Aquaman 2 The Lost Kingdom online. Samma månad fick en namninsamling för att släppa Heard från franchisen mer än 1,5 miljoner underskrifter. Warner Bros. har beslutat att ta bort Depp från Fantastic Beasts: Safran sa att Heards återkomst var rätt för filmen och att de aldrig övervägde att göra den utan henne. Han tillade att de inte skulle svara på ”rent supportertryck” i form av petitioner och andra konversationer på sociala medier.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button