Kuriosa från djurriket

Husdjur för lägenheten : 16 typer av djur för lägenheten

Husdjur för lägenheten : 15 typer av husdjur för lägenheten .Många husdjur är tysta och kräver nästan inget utrymme . Ju mindre husdjuret desto mindre utrymme behöver det . Du bör välja ett husdjur för lägenheten som inte stör grannarna . Varje enskilt husdjur behöver sitt eget personliga utrymme för att leva och personlig vård och du måste ta hänsyn till det , det är därför vi för varje husdjur har skrivit ner efterfrågan , buller , städning , …. . Så vilket djur ska du välja för lägenheten? Kom med oss för att gå igenom varje djur och välj det djur för lägenheten som passar dig bäst .

1. Kaniner

 

djur lämpliga för lägenhet

Det finns cirka 50 raser av kaniner i världen som människor gillar att hålla som husdjur. Kaniner är husdjur som är lämpliga för lägenheten. De är lätta att rikta in, självrengörande och ganska tysta. Å andra sidan måste du rengöra buren regelbundet. Haren är ett lämpligt djur för lägenheten för barn.
Tupp 10 raser av kaniner som hålls som husdjur

 

2. Illrar – det perfekta husdjuret för lägenheten

 

. perfekt husdjur för lägenheten

 

Illrar är lekfulla djur. För illrar är det bättre att ha en större bur. Generellt gäller att ju större desto bättre. De är det perfekta djuret för lägenheten, för under dagen när du är på jobbet sover illrar. De är tysta djur för lägenheten , men de gillar också att gömma sig . Illern kan lära sig namnet och tränas . Det är därför det är det perfekta djuret för lägenheten .

3. Råttor – intelligenta husdjur

 

oskötsamt husdjur

Råttor är vänliga, lugna och intelligenta djur. Råttan är ett intelligent husdjur som är mest aktiv på natten. Deras ringa storlek och relativt enkla skötsel gör dem idealiska för mindre hushåll. De behöver inte mycket utrymme men det är bra att leka med dem varje dag. Råttan kan tränas bra. Råttan är ett intelligent husdjur men du måste rengöra den regelbundet , så långt som gnagare går har den den största lukten . De sover större delen av dagen men du kan ta ut dem när som helst. Råttan är ett intelligent husdjur som är mest aktiv på natten.

Säkerhetsskåp för lägenheten 5 bästa säkerhetsskåp för lägenheten

 

4. Möss – husdjur för lägenheten

 

djur lämpliga för lägenhet

 

Möss kräver inte mycket utrymme eller en stor bur. Deras kravlösa förhållanden är bara en av anledningarna till att de är lämpliga husdjur för lägenheten. De är tysta och det är mycket enkelt att ta hand om dem. De är intelligenta och du kan se vad de hittar på hela dagen lång. Även om de är skygga kan de tämjas om du leker med dem regelbundet.

 

5. Hamstrar – det perfekta husdjuret för barn

 

  lämpligt husdjur för barn

Hamster är det perfekta husdjuret som passar för lägenheten för barn . De är lekfulla, vänliga och mycket lätta att hantera. De är också lämpliga för allergiker. Detta idealiska djur för barn kommer att bli riktigt populärt bland dina barn och du som förälder kommer också att bli nöjd. Den vanligaste och också en av de bästa är Jungle Hamster . läs den kompletta guiden om hur du tar hand om den och hur mycket utrustningen kostar .Djungelhamster , Allt om djungelhamstern.

 

6. Marsvin – Husdjur för lägenheten

 

djur lämpliga för lägenhet

Marsvin är ett bra djur för barn. Det är så mycket mer som en hamster, men desto roligare att klappa kalkonens vackra päls. De gör ljud som sådana svaga squeaks . De är mycket glada utanför buren, där de leker och utforskar sin omgivning.

 

7. Torg

 

djur lämpliga för lägenhet

 

Reptiler som mindre ödlor och ormar är inte lika sociala som däggdjur, men kan vara bra för små utrymmen. De låter inte och är lätta att sköta. Ödlearter som är lämpliga för nybörjare inkluderar Agamas , Rhacodactylus auriculatus och geckoödlor. Ormarter som inte kräver stora inhägnader inkluderar Royal Velhad och Rainbow Velhad .

 

8. Igelkottar – ett ovanligt husdjur

 

  Ovanligt husdjur

 

Igelkotten är ett okonventionellt husdjur som dyker upp allt oftare i många hushåll. Detta icke-traditionella husdjur är aktivt på natten och de bryr sig inte om du är borta hela dagen. De är ett lämpligt husdjur för både hem- och allergiker. Om du redan har valt ditt husdjur, se vad du behöver ha saker för husdjur .

 

9. Grodor – Husdjurslista

 

lista över husdjur

 

Det kanske verkar konstigt för dig men grodor kan inkluderas i listan över husdjur. Grodor behöver inte mycket utrymme och du kan titta på dem i timmar, du kommer aldrig att tröttna på det. De är också ett lättskött husdjur; de äter bara några gånger i veckan. Lista över husdjur .

 

10. Eremitkräfta – Exotiskt djur för lägenheten

 

exotiskt djur för lägenheten

 

Eremitkräftan är ett husdjur som inte behöver mycket skötsel. De är perfekta för att bo i en lägenhet eftersom de inte låter, är allergivänliga och kräver lite underhåll. Eremitkräftan är ett exotiskt djur för lägenheten som du kan titta på i timmar. De trivs bäst när de placeras tillsammans med andra krabbor. Exotiskt djur för lägenheten lämplig för människor som vill titta på djuret mer eller mindre bara titta.

 

11. Taranteller

 

  djur lämpliga för lägenhet

 

Om du älskar spindlar kan en tarantel vara ett fascinerande tillskott till ditt hem. Tarantulor är tysta, kräver lite underhåll och behöver bara matas varannan dag. Även om giftet från den inhemska taranteln bara är milt giftigt (liknande ett bistick), bör du inte hantera det.

 

12. Chinchillor – Husdjur för lägenheten

 

  djur som är lämpliga för lägenheten

 

Chinchillor är små gnagare med lekfulla personligheter. De passar bra i lägenheter eftersom de är rena och relativt luktfria. De är nattaktiva, så om du inte är hemma under dagen kommer du inte att sakna dem särskilt mycket. Med varsam hantering från tidig ålder kan de knyta an nära till dig.

 

13. Hundar – Husdjur för lägenheten

 

djur lämpliga för lägenhet

 

Hunden är människans traditionella följeslagare. Mindre hundraser är mest lämpade för lägenheten. Läs mer om det i artikeln som vi skapade speciellt för de bästa hundarna för lägenheten . Hund för lägenheten : 15 bästa raser för lägenheten .

 

14. Katter – Husdjur för lägenheten

 

  djur lämpliga för lägenhet

Katter är en kärleksfull, tyst följeslagare. De gillar att tillbringa tid med de människor de älskar. De är superbra för barn. Läs mer på artikeln som är direkt dedikerad till katter d lägenhet .Katt för lägenheten – 9 raser av katter för lägenheten

 

15. Fisk 

 

okonventionellt husdjur

 

Husdjur för lägenheten . Fiskarna är fina och tar inte så mycket plats , de är en vacker dekoration av lägenheten och säkert kommer varje besökare att komma för att titta på dem . Dessutom kan du arrangera akvariet enligt dina önskemål. Oavsett om du lägger till smälta stenar , växter eller till och med djur .Akvarium : 9 varelser som gör det sötare

16. Papegojor och fåglar

 

okonventionellt husdjur

Husdjur för lägenheten . Papegojor och fåglar är lämpliga husdjur för lägenheten. Läs mer om dem i artikeln tillägnad dem

De 8 bästa fåglarna och papegojorna för lägenheten.

 

Om du redan har valt ditt husdjur, se vad du behöver för det

saker för husdjur .

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button