Sevärdheter

Hur skapar man en webbplats? Vi visar dig hur du gör det

Idag ska vi visa dig hur du snabbt och enkelt skapar en hemsida. Det är lättare än du kanske tror. Vi förklarar det för dig steg för steg. Vi kommer att skapa sidan i webnode. Webnode är en webbplats där du kan skapa en webbplats gratis. Och att skapa en webbplats är mycket enkelt och du kan också göra det.

 

Varför webnode?

 

Det är en av de bästa och mest använda webbplatserna för att skapa webbsidor.Dessutom finns det otaliga detaljerade handledning, tips och typer av . Det är enkelt och mycket förbisett. Tack vare den kan du skapa en webbplats även utan programmeringskunskaper. Webbplats snabbt och enkelt. Skapa en framgångsrik webbplats eller e-butik som du kan tjäna pengar på. Dessutom är skapandet av webbplatsen helt kostnadsfritt.

 

 

 

Låt oss gå till de enskilda stegen. Hur man skapar en fungerande webbplats

Så snart du kommer till webnoden kommer du i den blå rutan att se texten Skapa en gratis webbplats . Så varför vänta, gå vidare och klicka på den.Gratis webbplats.

 

hur man skapar en webbplats

 

Hur man skapar en webbplats

Du kommer att presenteras med ett frågeformulär för att skapa en sida. Du anger namnet på webbplatsen ( webbplatsens namn kommer att vara www.vášnázov.webnode.sk ) . E-post och lösenord . Låt oss gå vidare.

 

hur man väljer ett webbplatsnamn

 

En ikon visas som talar om för dig om du vill ha en webbplats (blogg, företagssida, matlagning, recept, sport, …) eller om du vill ha en onlinebutik, e-shop. Beroende på vad du väljer kommer webnoden att anpassa sig till dig.

 

Hur man skapar en eshop

 

Du kan också välja mellan shabones . Ta god tid på dig när du väljer mall, din webbplats måste se bra ut.

 

Hur man väljer en webbplatsmall

 

Hur man skapar en gratis webbplats

När du har valt visas den valda mallen omedelbart och du kan starta redigeringen. Som har en mängd olika funktioner. Det kommer att tillfredsställa dig i alla dina idéer

 

Hur man skapar en webbplats

 

Varför har jag webnode.sk efter namnet på min webbplats?

Webnode ger dig möjlighet att skapa din webbplats gratis. Det är därför du har webnode.sk bakom namnet på din webbplats. Men du gillar det inte och vill se mer värdig ut? Om du bara vill ha ditt namn i det domännamn du har valt måste du köpa domänen. Sökväg : Inställningar-Domän .

hur man arbetar i webnode

var man köper en domän

 

 

 

 

Paket för webbnoder 

 

hur man arbetar i webnode

 

Vad är webnode-paket bra för? Webnode-paket utökar utrymmet på din webbplats . Vi rekommenderar dig att börja med pro-versionen där du har allt som en fungerande och växande webbplats behöver . Sökvägsinställningar-Välj ett paket . Så här bygger du din webbplats.

Webbnod


 

 

paketändring

profi webnode paket vad det är

Detta var vår lilla början. Mer är upp till dig. Vi rekommenderar att du använder youtube där du kan hitta många webnode tutorials som är mycket exakta och enkla. Gilla den här videon. Starta ditt företag.

 

Skapa en gratis webbplats .

 

Fick fett hår: 5 huskurer

 

 

 

Nya bilar 2021 – Bilar som kommer ut på marknaden 2021

 

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button