Katter

Hur förklarar en katt sin kärlek? Här är 10 sätt att

Vill du veta hur en katt förklarar sin kärlek? Se 10 sätt som din katt visar att den älskar dig på. Hur förklarar en katt sin kärlek? 10 otroliga sätt för katter att berätta att de älskar dig. Din katt kan inte tala det språk du talar och kan därför inte säga att den tycker mycket om dig. Det betyder inte att han inte älskar dig. Katter kan kommunicera på sitt eget sätt som du inte alltid lägger märke till.

För att göra ert band ännu starkare kommer vi nu att dela med oss av några tips på hur du vet att din katt verkligen gillar dig.

 

10. Rådet sitter på dina fötter

 

  Katt gillar att sitta på ben Katt erkänner kärlek

Om din katt gillar att sitta på dina fötter och göra det bekvämt för sig, litar den på dig och tycker mycket om dig. Det sägs att om en katt rullar ihop sig till en boll när du klappar den, försöker den berätta för dig att den älskar dig lika mycket som du gör. Det kan vara smärtsamt, men ju gladare din katt är, desto mer kommer den att försöka gräva ner klorna i dina fötter.

9. Gnuggar sig mot dig – Cat erkänner sin kärlek

 

katt gnuggar ben katt bekänner kärlek

Ett annat unikt beteende hos katter är att gnugga huvudet mot dig. Du kanske tycker att detta beteende är konstigt, men det visar bara hur mycket din katt älskar dig. Enligt experter har katter några hemliga körtlar på vissa delar av kroppen, t.ex. kinderna och huvudet. Så när din kattunge gnider sitt ansikte eller huvud mot dig markerar den dig bara med sin doft och accepterar dig som en del av sin familj.

6 recept för att göra hemmagjorda hårbalsam för alla hårtyper

8. Ger dig gåvor

 

katten bär saker

Om din katt ger dig en död råtta är det en mycket trevlig gest. Du kanske tycker att det är obehagligt eller osmakligt, men förstår den djupare meningen med det. Katter är jägare och all jakt, oavsett om det gäller leksaker, grodor eller råttor, delar de med sig av till den de älskar. Så om de ger dig en gåva, vad det än är, så gör de det för att de älskar dig.

7. Vicka med svansspetsen

 

katten viftar på svansen katten förklarar sin kärlek

Om du tittar noga på kattens svans kan du ganska enkelt förstå vilket humör den är på. Om svansen blir uppblåst, förstå att din katt just har kämpat eller är rädd för något. Men om svansen är utsträckt och det bara är svanstippen som rör sig, då är det ett sätt att säga att du är värdefull för dem och att de mår bra.

6. De tittar och blinkar åt dig

 

katten är på mig

Hur förklarar en katt sin kärlek? Katter brukar inte ha långvarig ögonkontakt med andra djur eller människor. Men när det gäller dig, som din katt betraktar som en del av din familj, kommer hon aldrig att ha något emot att hålla ögonkontakt. Det är för att de litar fullständigt på dig. Om du märker att din katt tittar på dig och sedan långsamt blinkar, säger den bara att den älskar dig.

5. De slickar dig

 

katten slickar mig katten förklarar sin kärlek

Även om du kanske tycker att det är lite konstigt när din katt slickar dig, precis som hundar, gör katter det för att visa att de älskar dig. Endast personer som är mycket kära för dem får denna specialbehandling. Så om en katt slickar dig, betraktar den dig som en mycket god vän.

4. Katternas osynliga språk

 

hur en katt kommunicerar

Katternas ordförråd är inte så dåligt och obegripligt. De smäller, väsnas och gör så mycket mer. De ger också ifrån sig ett ljud som påminner mycket om ett kvittrande och som är högt. Du kanske tror att de bara gör det för att kräva din favoritmat eller något, men det är faktiskt ett sätt att säga hur mycket de älskar dig, och genom att vara så höga försöker de få dig att förstå deras känslor.

3. När de snurrar – Katten erkänner sin kärlek

 

katt snurrar katt erkänner kärlek

Katter spinner när de känner sig nöjda och glada. Katten bekänner sin kärlek. Vissa katter jamar högljutt och andra tyst. De blir dräktiga när de diar sina ungar eller när de vill lugna ner sig. De blir också gravida när de ligger utomhus och njuter av solen. Men det finns en speciell snurrning som är reserverad för speciella tillfällen när de vill säga att de älskar dig.

 

2. De börjar bita försiktigt – Katten förklarar sin kärlek

 

kattbett

När din katt försiktigt börjar bita dig i fingrarna ska du inte bli arg eftersom den bara försöker visa dig sin kärlek. Det kan verka smärtsamt för dig, men dina katter förstår inte. Kom ihåg att kärlek kan vara smärtsam, så vårda denna smärtsamma glädje. Katter är de sötaste djuren i världen. Hur länge lever katter? Fakta om katters förväntade livslängd.

 

1. Still watching you – Cat erkänner sin kärlek

 

katten tittar alltid på mig katten förklarar sin kärlek

Om din katt vill vara i närheten av dig hela tiden, se till att den älskar ditt sällskap. Om du märker att din katt följer dig från ett rum till ett annat eller hoppar på soffor och bord för att vara nära dig, visar det att den älskar dig så mycket att den alltid vill vara nära dig.

 

Nu när du är medveten om dessa tecken kan du försöka observera din katt och se hur den verkligen tycker om dig.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button