Underhållning

Bästa onlinespel på mobilen Topp 15 Android-spel

Bästa onlinespelen på mobilen topp 15 androidspel. De 15 bästa multiplayer-spelen för Android. Det är lätt att hitta multiplayer-spel för Android, men det är inte alla som är bra. Här är de bästa multiplayer-spelen för Android!

 

Bästa onlinespelen på mobilen

 

Bästa onlinespelen på mobilen

 

Android-spel blir bättre hela tiden. Tidigare hade vi enkla pusselspel och vi kunde bjuda in våra Facebook-kontakter att bli våra vänner i spelen. Förr handlade multiplayer-spel bara om topplistor. Det finns nu ett antal spel som stöder äkta multiplayer-spel, inklusive realtidskooperativ eller PvP. Faktum är att de flesta spel idag har någon form av multiplayer-element. Om du letar efter något att spela med dina vänner, här är de bästa multiplayer-spelen för Android! Vi vill också ge ett hedersomnämnande till Dead by Daylight, ett online multiplayer-spel för en mot fyra med unika spelmekanismer.

 

AdventureQuest 3D

 

AdventureQuest 3D

Pris: spela gratis

AdventureQuest 3D är ett av de nyare multiplayerspelen på mobila enheter. Det är ett MMORPG. Den innehåller de flesta av de saker man kan förvänta sig. Det finns massor av uppdrag att slutföra, olika klasser, raidbossar, fängelsehålor och till och med lite hantverk. Den sticker dock ut eftersom den har fullständigt plattformsstöd. Du kan spela det på din mobiltelefon eller dator om du vill. Det finns chattar, raider och till och med PvP som du kan spela med andra människor. Sedan den släpptes har det varit några problem. På det hela taget är det dock ett bra alternativ.

 

Bland oss

 

Bland oss

Pris: spela gratis

Among Us var ett av de mest populära mobila multiplayerspelen under 2020, och det spelas fortfarande ganska ofta. I spelet rör sig en grupp spelare runt skeppet och utför olika uppgifter. Under tiden agerar en eller två spelare som bedragare och försöker långsamt döda hela besättningen. Du kan anpassa spelet på olika sätt och modifiera din karaktär med ett antal tillbehör. Ytterligare tillägg kan köpas via köp i appen, och det är så spelet genererar intäkter. Det är inte direkt ett spel för barn, men det är ganska roligt, särskilt om du känner alla i gruppen.

Köpa guld – vad är priset på guld per gram

 

Asphalt 9: Legends  bästa online-spel för mobilen

 

Asphalt 9 Legends  Bästa onlinespel för mobilen

Pris: spela gratis

Asphalt 9: Legends är det senaste spelet i Gamelofts populära serie med arkadracing. Spelet är mycket likt tidigare versioner. Du låser upp olika bilar, kör mot AI eller mänskliga spelare och tävlar i olika typer av evenemang. Online multiplayer är över genomsnittet. Matcherna är i allmänhet snabba och du kan tävla med vilken bil som helst. Innehållet som inte är PVP är omfattande. Du kan spendera mycket tid på att spela detta spel tills du når slutet. Dessutom är grafiken faktiskt ganska bra och mekaniken är enkel. Vissa klagar på att mekaniken är för enkel, men det här är ett arkadspel. Asphalt 8: Airborne och Asphalt Xtreme är också utmärkta alternativ för arkadracing från Gameloft. Köpa bilbatterier

Call of Duty: Mobil

 

Call of Duty Mobile

Pris: spela gratis

Call of Duty: Mobile är ett av de nyare multiplayer-spelen på listan. Den är också förvånansvärt bra. Dessa är FPS-spel online med olika flerspelarlägen. Detta inkluderar klassiska Call of Duty-matcher på liv och död, samt ett 100-personers Battle Royale-läge som liknar PUBG och Fortnite. Spelet innehåller också små gacha-element, eftersom du samlar in bekanta personer från spelserien och anpassar dem med olika skins för vapen och utrustning. Det finns några få fel här och där, men dessa bör korrigeras med tiden. Köpa telefoner över Slovakien – bästa priserna

Korsande väg

 

Korsande väg

Pris: spela gratis

Crossy Road är en arkadplattformsspelare. Ditt mål är att korsa olika vägar och vattendrag utan att dö. Din uppgift är att passera den längsta möjliga sträckan. Innehåller en mängd olika spelbara karaktärer och ett lokalt flerspelarläge. Du och dina vänner kan ansluta till ett Wi-Fi-nätverk och sedan spela tillsammans i ett spel som du har skapat. Stöd för två till fyra spelare. Det är inte det mest robusta multiplayer-spelet någonsin. Men det är familjevänligt och ett roligt sätt att fördriva tiden. Det är definitivt ett av de bättre lokala multiplayer-spelen. Balding och hur man hanterar det , Håravfall hos män.

Legender om Runeterra

 

Legender om Runeterra

Pris: spela gratis

Legends of Runeterra är ett av de nyare multiplayer-spelen för Android. Det är ett PvP-liknande spel med inslag av duellering, kortsamlande och automatisk strid. Spelarna låser upp kort, bygger kortlekar, utser champions och duellerar mot varandra. Det finns 24 mästare och en mängd olika kort. Det utmanande men roliga spelet ger också gott om möjligheter att spela ut dina motståndare. Spelet är F2P-vänligt (free to play), så du behöver inte spendera pengar för att ha kul. Det här spelet har ersatt Hearthstone på den här listan, men Hearthstone är fortfarande ett utmärkt val i den här genren också.

Minecraft

 

Minecraft

Pris: 6,99 EUR med köp i appen

Minecraft är ett av de mest populära multiplayerspelen genom tiderna, oavsett plattform. Du kastar dig in i en slumpmässigt genererad värld och sedan kan du göra i stort sett vad du vill. Spelet inkluderar cross-play med Xbox One och PC. Det innebär att du kan spela med vänner nästan var som helst. Spelet har tre lägen: överlevnad, imperium och kreativt läge. Kreativt läge låter dig inte dö av någon anledning. I överlevnadsläget dyker skurkarna upp, matsystemet och du kan dö. De som vill ha konsolkvalitet i ett mobilspel kan inte hitta något bättre. Det är faktiskt ett PC- och konsolspel också. Spelet kostar 6,99 euro i förköp. In-app-köp är för karaktärsskinn.

Gamla skolan RuneScape

 

Gamla skolan RuneScape

Pris: 10,99 EUR per månad / 99,99 EUR per år

Old School RuneScape är naturligtvis ett av de äldre flerspelarspelen på listan. Detta är en MMORPG och en sällsynthet i Android-världen. Den använder prenumerationer snarare än freemium-element för att generera intäkter, och det ser man inte varje dag. Spelet i sig är ganska bra. De bästa onlinespelen för mobilen. Du färdas genom en enorm värld, slutför en mängd olika uppdrag, hittar byte, handlar med andra spelare och bekämpar en mängd olika skurkar. Den har en stor community och förvånansvärt lyhörda utvecklare. Det finns en gratisversion av spelet, som är något mindre än premiumversionen. I vilket fall som helst kan det dock inte gå fel. Spelet är enormt.

De bästa mobilspelen online Pokemon Go

 

De bästa mobilspelen online Pokemon Go

Pris: spela gratis

Pokemon Go är ett av de mest populära mobila multiplayer-spelen. Spelarna strövar omkring i den verkliga världen och letar efter Pokémon, kämpar i gym och fyller på föremål på Poke Trails. Spelet är tekniskt utformat för en spelare. Men slagsmål i gymmet, bråk med tränare och själva spelandet kan alla ske i grupper av människor. Många som spelar spelet gör det faktiskt bara för de sociala elementens skull. Spelarbasen är inte lika stor som förr, men på många ställen har spelarna officiella Facebook-grupper där de kan hitta varandra.

PUBG Mobile och Fortnite

 

PUBG Mobile och Fortnite

Pris: spela gratis

 

Det tog inte lång tid för PUBG Mobile att klättra till toppen av den mobila multiplayer-rankingen. Det är populärt, roligt och fungerar ganska bra på de flesta moderna enheter. Du kommer att släppas på en ö med 99 andra spelare. Den sista överlevande vinner. På ön hittar du alla typer av vapen och utrustning. Gränserna begränsar också långsamt storleken på det spelbara området. Så om du befinner dig långt ute i vildmarken kommer spelet till slut att döda dig. Fortnite finns inte tillgängligt i Google Play Store, men du kan installera det med hjälp av den här guiden. Båda spelen är ganska roliga och involverar många människor.

Riptide GP: Renegade bästa online-spel för mobilen

 

Riptide GP Renegade bästa online-spel på mobilen

Pris: 2,99 EUR

Riptide GP: Det är förmodligen det bästa racingspelet som finns. Kampanjläget är roligt och innehåller en hel del händelser. De bästa onlinespelen för mobilen.  Det finns också en berättelse, flera vågrörelser som du kan köpa och uppgradera, och mycket mer. Online multiplayer-alternativet är över genomsnittet. Upp till åtta spelare totalt kan tävla i direkta dueller. Den har också stöd för split-screen multiplayer mode, hårdvarukontroller med mera. Det finns även ett utmaningsläge där du kan tävla mot dina vänners bästa tider. Spelet har inga in-app-köp som kommer i vägen, och det gillade vi mycket.

Supercell-spel

 

Supercell-spel

Pris: spela gratis

Supercell har utvecklat några av de mest populära multiplayer-spelen på senare tid. Några av deras största succéer är Clash Royale, Clash of Clans och Boom Beach. Clash of Clans och Boom Beach är strategispel. I dem bygger spelarna baser och arméer och slåss mot varandra om resurser. Clash Royale är ett Hearthstone-liknande kortspel. De bästa onlinespelen för mobilen. Varje spel har ett antal aktiva spelare. Med det sagt är det inte svårt att hitta människor att spela med. Deras senaste spel är Brawl Stars, som är en kombination av ett MOBA-spel och ett Battle Royale-spel. De är dock inte perfekta och ändrar balansen i spelet ganska ofta. Om du inte har något emot det ger dessa spel en hyfsad upplevelse. De bästa MMO:erna och MMORPG:erna på PC 2022.

Taktik för gruppstrid

 

Taktik för gruppstrid

Pris: spela gratis

 

Teamfight Tactics är ett automatiserat online PvP-stridsspel. De bästa onlinespelen för mobilen. Spelet är enkelt nog att spela. Samla ihop en grupp mästare och placera ut dem på slagfältet för att överlista dina motståndare så strategiskt som möjligt. Spelet innehåller en grupp mästare, en länk till League of Legends och plattformsspel. Spelet har en lite brant inlärningskurva, och den föränderliga metan frustrerar vissa av de mer erfarna spelarna. Det är dock en rolig liten slotstrid, och det är ett snabbt spel för dem som vill spela mot andra människor, men inte i timmar.

Unkilled Bästa onlinespel på mobilen

 

Unkilled Bästa onlinespel på mobilen

Pris: spela gratis

Unkilled är en förstapersonsskjutare där du jagar zombier. Det är ett uppdragsbaserat spel med över 150 uppdrag tillgängliga för närvarande (och fler kommer). Du har också vapen att samla och uppgradera, olika bossar att besegra och mycket mer. Onlinemultiplayerläget är ett nyare tillskott, men det är fortfarande ganska bra. Du kan slåss mot människor i traditionell PvP-matchmaking. Dessutom kan du skapa en armé av zombier och attackera andra spelares baser. Det är ungefär som Kill Shot Virus och Clash of Clans blandat tillsammans. Mekaniken och grafiken är också långt över genomsnittet.

Zyngas With Friends-spel

 

Zyngas With Friends-spel

Pris: spela gratis

Zynga har utvecklat några riktigt bra multiplayerspel. Dessa inkluderar Words With Friends, Draw Something, Chess With Friends, Gems With Friends, Crosswords With Friends och deras senaste spel Words With Friends 2. I varje spel kan du para ihop dig med en vän eller främling online i ett tävlingsspel. De är inte särskilt komplexa spel. De bästa onlinespelen för mobilen. Men de är familjevänliga, lätta att komma in i och lätta att spela. I alla spel kan du logga in på Facebook för att göra det lättare att få vänner. De är inte perfekta, men de är barnvänliga, enkla och roliga att spela med vänner eller släktingar.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button