Film och fritid

Alone at Home online cz dubbning eller textning

Home Alone online cz dubbing or subtitles är en amerikansk komedifilm från 1990 i regi av Chris Columbus och med manus av John Hughes. Det är den första filmen i Home Alone-serien med Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard och Catherine O’Hara i huvudrollerna. Filmen följer en ung pojke som försvarar sitt hus mot två inbrottstjuvar efter att hans familj av misstag lämnat honom i Chicago under en semester i Paris.

 

Alone at Home online cz dubbning eller textning

 

Alone at Home online cz dubbning eller textning

 

Hughes kom på idén till filmen när han förberedde sig för semestern. Warner Bros. avsåg ursprungligen att finansiera och distribuera filmen, men stoppade produktionen när budgeten överskreds, och efter hemliga möten med Hughes tog 20th Century Fox över ansvaret. Alone at Home online cz dubbning eller textning. Columbus och Culkin anställdes kort därefter och inspelningen ägde rum från februari till maj 1990 på inspelningsplatser i Illinois.

 

Film Ensam hemma

 

Film Ensam hemma

 

Home Alone hade premiär den 10. November 1990 i Chicago och visades på biografer i USA den 16. November. När den släpptes på biograferna blev den en ekonomisk framgång och fick positiva recensioner med beröm för skådespelarna, humorn och musiken. Ensam hemma tjänade han 476,7 miljoner dollar över hela världen. Detta blev den mest inkomstbringande live-action-komedin fram till lanseringen av Baksmällan del II (2011). Han gjorde en barnstjärna av Culkin. Filmen nominerades till Golden Globe Awards för Bästa film – musikal eller komedi och Bästa manliga huvudroll i en film – musikal eller komedi för Culkin, och en Academy Award för Bästa originalmusik för John Williams. Bästa originalsång för ”Somewhere in My Memory”. Ensam hemma. Ensam hemma har sedan dess ansetts vara en av de bästa julfilmerna] och uppföljaren Ensam hemma 2: Vilse i New York släpptes 1992.

 

Film online

 

Film online

 

Familjen McCallister ska fira jul i Paris och kvällen innan avresan träffas de hemma hos Peter och Kate i Chicagos förorter. Film online. Peter och Kates yngste son, Kevin, är utskrattad av sina äldre syskon. Senare, efter ett bråk med storebror Buzz, råkar Kevin förstöra familjemiddagen och deras flygbiljetter till Paris, vilket leder till att han som straff skickas upp på husets vind där han skäller ut Kate och önskar att hans familj skulle försvinna. På natten skadar kraftiga vindar elledningar, vilket orsakar strömavbrott och återställer väckarklockor, vilket får familjen att somna. I förvirringen och brådskan till flygplatsen glömmer Kevin av misstag bort sig själv.

 

Julfilm på nätet

 

Julfilm på nätet

 

Julfilm på nätet. Kevin vaknar upp och ser att huset är tomt och tänker. Han fick sin önskan uppfylld och njöt av sin nyvunna frihet. Snart blir han dock rädd för sin granne, gamle Marley. Som ryktas vara en seriemördare som mördade sin egen familj. Samt ”våtbanditerna” Harry och Marv, ett par inbrottstjuvar som bröt sig in i andra tomma hus i grannskapet och riktade in sig på McCallist-huset. Kevin lurar dem att tro att hans familj fortfarande är hemma och tvingar dem att skjuta upp sina planer.

 

Hemma ensam online 

 

Ensam hemma online 

 

Kate inser under flygningen att Kevin har lämnats kvar hemma, och när familjen anländer till Paris upptäcker de att alla flyg tillbaka till USA för de kommande två dagarna är bokade. Peter och resten av familjen stannar i hans brors lägenhet i Paris medan Kate lyckas få tag på ett flyg. Men den går bara till Scranton i Pennsylvania. Ensam hemma online. Han försöker boka ett flyg till Chicago, men återigen är allt bokat. Kate kan inte förlika sig med detta och lyssnar på Gus Polinsky, den ledande medlemmen i Kenosha Kickers, ett resande polkaband, som erbjuder henne. Att resa med dem till Chicago via Milwaukee i en flyttbil, vilket Kate tacksamt tackar ja till.

 

Ensam hemma film cz

 

Ensam hemma film cz

 

Samtidigt inser Harry och Marv att Kevin är ensam hemma, och på julafton hör Kevin dem prata om sina planer på att bryta sig in i hans hus den kvällen. Kevin börjar sakna sin familj och frågar en lokal jultomteimitatör om han kan få ta med sin familj till jul. Ensam hemma film cz. Han går till kyrkan och ser kören uppträda, sedan träffar han gamle Marley, som avfärdar skvallret om honom. Han pekar ut sitt barnbarn i kören, som han aldrig kommer att få träffa eftersom hon och hans son har separerat. Kevin föreslår att han ska försonas med sin son. After Secrets online cz dubbning eller textning.

 

Ensam hemma 1 

 

Ensam hemma 1 

 

Kevin återvänder hem och placerar ut försåtminerade sprängämnen i huset för att få tag på tjuvarna. Harry och Marv bryter sig in, gillrar fällor och får diverse skador. Ensam hemma 1. Medan paret jagar Kevin genom huset ringer han polisen och flyr, och lurar sedan Harry och Marv till ett grannhus som de hade brutit sig in i tidigare. De ligger i bakhåll och ska precis ge igen, men Marley ingriper och slår dem medvetslösa med sin snöskyffel. Polisen kommer och griper Harry och Marv och identifierar alla hus som de brutit sig in i tack vare Marvs destruktiva egenskap att översvämma dem. 6 recept för att göra hemmagjorda hårbalsam för varje hårtyp.

 

Bästa julfilm 

 

Bästa julfilmen 

 

På julafton blir Kevin besviken när han upptäcker att hans familj fortfarande är borta. De försonas och får snart sällskap av Peter, Buzz, Jeff, Megan och Linnie, som har väntat i Paris tills de kan få ett direktflyg till Chicago. Bästa julfilmen. Kevin är tystlåten om sitt möte med Harry och Marv, men Peter hittar Harrys utslagna guldtand. Kevin ser sedan på när Marley träffar sin son, svärdotter och dotterdotter. Marley ser Kevin och paret vinkar. Just då skriker Buzz, vars rum skadades under fiaskot, på Kevin.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button