Film och fritid

Dragon Country online cz dubbning eller textning

Dragon Country online cz dubbing är en tysk 3D-datoranimerad fantasyfilm från 2020 baserad på en roman med samma namn av Cornelia Funke. Filmen skulle ha haft biopremiär den 6 juni. Augusti 2020. Premiären av filmen uppskjuten till 1. Oktober 2020.

 

Dragon Country online cz dubbning

 

Dragon Country online cz dubbning

 

Firedrake är en ung silverdrake som har fått nog av att behöva gömma sig i en skogsdal hela tiden. Han vill visa de äldre generationerna av drakar att han är en riktig drake. När människor planerar att förstöra hans familjs sista tillflyktsort, ger sig Firedrake i hemlighet ut på en äventyrlig resa med Sorrel, en skogskaka. Han vill hitta ”Heaven’s Edge”, drakarnas mystiska tillflyktsort. På sin resa träffar Firedrake och Sorrel Ben, en föräldralös och lösdrivare som påstår sig vara en drakryttare. Medan Ben och Firedrake blir goda vänner blir Sorrel alltmer misstänksam och gör sitt bästa för att bli av med de föräldralösa barnen så fort hon får tillfälle. Men den osannolika trion måste lära sig att hålla ihop när de jagas av Nettlebrand, ett ondskefullt, drakliknande monster som skapats av en alkemist med målet att spåra upp och förgöra alla drakar på jorden.

 

Draklandet animerad saga

 

Draklandet animerad saga

 Den tyska VFX-studion RISE samproducerade filmen och stod för animeringen. Filmen är en tysk-belgisk samproduktion. Animationen skapades av Rise FX South och Cyborn Studios. Produktionsarbetet utfördes i Berlin, München och Antwerpen. Frisyrer för glest hår.

 

I maj 2018 tillkännagavs att Felicity Jones skulle rollbesättas. Patrick Stewart. Freddie Highmore, Thomas Brodie-Sangster, Nonso Anozie, Meera Syal och Sanjeev Bhaskar.

Dragon Country online film

 

Dragon Country online film

Missta dig inte för Dreamworks-serien How to Train Your Dragon. Här är en ganska underhållande tysk familjeanimation baserad på den bästsäljande barnboken från 1997 av barnboksförfattaren Cornelia Funke. Det är en snygg film, med energiska röster på engelska av ett A-team av brittiska skådespelare, men den förlorar på det spännande narrativet. Små barn kan dock relatera till miljöbudskapet. En gång i tiden levde drakar och människor i harmoni tills människorna jagade drakarna till nära utrotning. Nu lever drakarna gömda djupt inne i regnskogen, men avskogningen gör att deras gamla fiender kommer allt närmare varandra. Fast and Furious 9 online. 

 

Sagor för barn

 

Sagor för barn online cz

 

Bland drakarna finns den unge Firedrake (med röst av Thomas Brodie-Sangster), som har ett pinsamt problem: han kan inte andas eld. När han försöker göra det kommer det bara ut små rökplymer. För att bevisa sitt värde ger han sig ut på jakt efter en mytisk utopi i Himalaya, en plats där drakar sägs leva i fred och säkerhet. 

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button