Film och fritid

Fast and Furious 9 cz online dubbning eller textning

Fast & Furious 9 ( Fast & Furious 9 ) är en amerikansk actionfilm från 2021 i regi av Justin Lin. Fast and Furious 9 online. Han skrev också manuset tillsammans med Daniel Casey. Det är uppföljaren till The Fate of the Furious (2017), den nionde större delen och den tionde långfilmen totalt sett i Fast & Furious-serien. F9 är den första filmen sedan Fast & Furious 6 (2013) som regisserats av Lin, och den första filmen sedan Fast 2 Furious (2003) som inte skrivits av Chris Morgan, med Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell och Charlize Theron i huvudrollerna.

 

Fast and Furious 9 online 

 

F9 var ursprungligen planerad att släppas över hela världen i april 2019, men har försenats flera gånger, först på grund av lanseringen av Hobbs & Shaw (2019) och No Time to Die (2021), och sedan på grund av covid-19-pandemin. Den lanserades ursprungligen i Hong Kong och Sydkorea den 19. Maj 2021 och i USA är planerad till 25. Juni. De första recensionerna av filmen var blandade, med beröm för handlingen och Lins regi, men kritik för dess orealism. actionsekvenser.

 

Fast and Furious 9 cz

Efter händelserna i The Fate of the Furious (2017) måste Dominic Toretto och hans familj möta Dominics yngre bror Jacob, en dödlig lönnmördare som arbetar med sin gamla fiende Cipher och som har en personlig vendetta mot Dominic. Fast and Furious 9 online.

Utveckla Fast and Furious 9 online

 

online film Fast and Furious 9

 

I november 2014 berättade Universal Pictures styrelseordförande Donna Langley för tidningen The Hollywood Reporter att det kommer att finnas minst tre filmer till i franchisen efter Furious 7 (2015). I oktober 2017 avslöjade Diesel i en Facebook Live-video att Justin Lin, som regisserade Fast and Furious: Tokyo Drift via Fast and Furious 6, kommer att återvända för den nionde och tionde filmen. I maj 2018 anlitades Daniel Casey för att skriva manuset efter att Morgan lämnat på grund av sitt arbete med spin-off-filmen Hobbs and Shaw.

 

Fast and Furious 9 Skådespelare 

 

online Fast and Furious 9 cz dubbning

 

I april 2017 bekräftade Diesel och Dwayne Johnson sina återkomster. I oktober 2017 återvänder Jordana Brewster, som har spelat Mia Toretto i fem filmer i serien, till den nionde och tionde filmen. 4. Den 4 april 2018 uppgav Johnson att han var osäker på om han skulle återvända för en nionde film på grund av arbetet med spin-off-filmen. I januari 2019 bekräftade han att han inte kommer att medverka i filmen.

 

I juni 2019 blev John Cena officiellt en del av filmen, efter Diesels första tillkännagivande i april. I juli 2019 anslöt sig Finn Cole, Anna Sawai och Vinnie Bennett till filmens rollista. Samma månad meddelades att Helen Mirren och Charlize Theron skulle återta sina roller. Det bekräftades att Michelle Rodriguez också repriserade rollen. I augusti lades Michael Rooker och MMA-fightern Francis Ngannou till i rollistan. I oktober 2019 anslöt sig Ozuna och Cardi B till filmens rollbesättning.

 

Inspelning av Fast and Furious 9 cz online

 

Fast and Furious 9 online cz

 

Inspelningen startade den 24. Juni 2019 på Leavesden Studios i Hertfordshire, England. Inspelningarna ägde rum i Los Angeles, Edinburgh och London samt för första gången i Thailand. Krabi, Koh Pha-ngan och Phuket användes som platser. En del av filmen spelades in i Tbilisi, Georgien. Inspelningen avslutades den 11. November 2019.

 

I juli 2019 drabbades stuntmannen Joe Watts av en stuntdubbel för filmen Diesel. Allvarlig huvudskada under inspelning vid Leavesden Studios. I september 2020 bekräftade Michelle Rodriguez att filmen också kommer att utspelas i det universum som Diesel har berättat om. Yorkshire Terrier – Ras av hund , den mest populära hunden för lägenheten.

 

Musik Fast and Furious 9

 

Fast and Furious 9

 

Det officiella soundtracket till F9 kommer att släppas samtidigt som filmen. Innan soundtracket kom ut 31. juli 2020 med mixtapet Road to F9. Som innehåller musik inspirerad av denna film. Mixpage föregicks av singeln ”One Shot” med YoungBoy Never Broke Again och Lil Baby.

 

Film online cz dubbning

F9 är planerad att ha världspremiär i Sydkorea den 19 september. maj 2021 och i USA släpps den 25. Juni 2021. Filmen hade fem tidigare premiärdatum i USA mellan 2019 och 2021. Har främst förändrats till följd av lanseringen av Hobbs & Shaw och No Time to Die samt covid-19-pandemin, innan vi går vidare till nutid. Under den fem dagar långa internationella öppningshelgen förväntas F9 generera 160-180 miljoner dollar från flera länder, inklusive Kina, Ryssland och Sydkorea.

 

Kritisk respons på filmen cz dubbing

På Rotten Tomatoes gav 33% av sex kritiker filmen en positiv recension. Med ett genomsnittligt betyg på 5/10. Enligt recensionssammanställningen Metacritic, som valde ut fem recensioner och beräknade ett viktat genomsnitt på 53 av 100. Den fick F9 ”blandade eller genomsnittliga recensioner”. Present till bror 16 presenttips. 

 

Alonso Duralde på TheWrap sammanfattade filmen genom att skriva att ”fysik, gravitation och logik i allmänhet har för länge sedan kastats ut genom fönstret, men stötarna av njutning fortsätter att komma”. Owen Gleiberman från Variety tyckte att en av öppningsscenerna var en ”spännande höjdpunkt i filmen” och skrev ”Scenen är så meningslös att filmskaparna skulle ha sagt,” Ge det som skulle bli den stora höjdpunkten i Fast and Furious 4 den inledande halvtimmen. ” Bra nog. Men vad gör du för ett extranummer? ”

 

John DeFore skrev för The Hollywood Reporter att filmen ”förmodligen låter roligare än den är”, och avslutade sin allmänt negativa recension med att säga att ”Furious 7 var mycket roligare. Och inte för att någon bryr sig, men det var också mer trovärdigt. ” Samtidigt fick IndieWire ett mer positivt svar med betyget ”C+”, berömde Justin Lins regi och skrev att ”Detta är en film som fram till nu har överträffat självparodi och helt återgått till något verkligt. ”

 

Framtida Fast and Furious 9 online
 

F9 kommer att följas av det tionde avsnittet. I oktober 2020 avslöjades att serien skulle avslutas med en tionde och elfte del. Med skådespelarna som återvänder till båda.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button