Sevärdheter

Nya bilar 2021 – Bilar som kommer ut på marknaden 2021

Nya bilar 2021 som kommer att komma till marknaden 2021 . De 7 bästa bilarna 2021 . Kolla in de nya SUV:arna och elbilarna. De nyaste bilarna i världen.

 

Vår lista över de bästa nya bilarna som kommer 2021 visar vart branschen är på väg. Självfallet genomgår fordonsmarknaden just nu en revolution med nya SUV:ar och elbilar som dyker upp oftare än någonsin tidigare. Det verkar som om köparna inte har tillräckligt med SUV:ar. Många tillverkare lutar sig mot batteridrift som ett  alternativ till bensin och diesel.

Nya bilar som förväntas lanseras 2021

 

1. Dacia Sandero Nya bilar 2021

 

Dacia Sandero Nya bilar 2021

 

Den ansiktslyfta Dacia Sandero är nu tillgänglig för förbeställning. Den ska vara en av de billigaste supermini . Använda reservdelar från Renault .

 

2. Dacia Spring Elektrisk elbil

 

Dacia Spring Electric EV Nya bilar 2021

 

Dacia kommer att introducera sin första elbil 2021, det ska vara en av de billigaste elbilarna på marknaden. Den kommer att ha samma vackra utseende som en SUV, även om den kommer att ha en svagare motor. Den ska kunna köras 220 km på en enda laddning.

 

3. Citroen C4 Nya bilar 2021

 

  Citroen C4

 

Citroen presenterar ny C4-modell, C4 ska konkurrera med traditionella hatchbacks . Den ska kunna drivas med el, bensin och diesel. Den ser vacker och lyxig ut från utsidan såväl som från insidan.

 

4. Honda Civic Nya bilar 2021

 

Honda Civic

 

En ny version av Honda Civic är på väg, med mer konservativ styling och en helt nydesignad interiör. Endast kombimodellen kommer att finnas tillgänglig i Storbritannien . Bilden visar sedanmodellen .

Världens snabbaste bil – topp 10 snabbaste bilar

5. Peugeot 308

 

  Peugeot 308 Nya bilar 2021

 

Peugeot 308 är den äldsta i märkets nuvarande sortiment, men kommer nu att återupplivas. Det kommer också att finnas en elektrisk modell tillgänglig, som sannolikt kommer att använda samma drivlina som Peugeot e-208. En plug-in-hybrid kommer också att finnas tillgänglig och den bästa versionen kommer att kunna konkurrera med Ford Focus Active.

 

6. Vauxhall Astra

 

Vauxhall Astra Nya bilar 2021

Orsaker till håravfall hos män: de viktigaste orsakerna

Nya Vauxhall Astra kan konkurrera med aktuella modeller som nya SEAT Leon, Kia Ceed och Ford Focus . Den kommer att ha mycket gemensamt med nya Peugeot 306 och den 220 kW plug-in hybriddrivlinan kommer att föra tillbaka VXR .

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button