Kuriosa från djurriket

Världens största fågel : 10 största fåglar i världen

Världens största fågel : de 10 största fåglarna i världen . Se de största fåglarna i världen . Den största fågeln i världen är Emu-strutsen. Stora fåglar . Världens största fågel : de 10 största fåglarna i världen . De flesta av världens största fåglar kan inte flyga på grund av sina täta ben och tunga kroppsstruktur . Världens största fågel . Se med oss de största fåglarna i världen .Allt om de största fåglarna i världen .

 

10. Pelikan med lockar

 

Pelikan Gök Världens största fågel

 

Pelikanen (Pelecanus crispus) är den största medlemmen i pelikanfamiljen och förmodligen den största sötvattensfågeln. Den väger upp till 11,5 kg och är 183 cm lång. Den har ett vingspann som i storlek liknar den stora albatrossens och är en av endast 4 fågelarter som har ett verifierat vingspann på mer än 350 cm . Den lockiga pelikanen finns i sjöar, floder och flodmynningar i sydöstra Europa, Ryssland, Indien och Kina. Under 20. populationerna har minskat dramatiskt, förmodligen på grund av habitatförlust orsakad av dränering av våtmarker. Den största fågeln i världen.

 

9. Kunglig albatross

 

Kunglig albatross Världens största fågel

 

Royal Albatross väger i genomsnitt 11,9 kg och är upp till 135 cm lång. Den har det längsta vingspannet av alla levande fåglar, mellan 2,5 och 3,5 m, och enligt obekräftade uppgifter är de största vingspannen mellan 4,22 och 5,3 m. Royal Albatross tillbringar större delen av sitt liv i luften och kan hålla sig i luften utan att flaxa i flera timmar i sträck. Albatrosser har ett av de längsta vingspannet bland alla fåglar. Vissa kungliga albatrosser har rundat Södra ishavet tre gånger under ett år. Den största fågeln i världen.

 

8. Släpp den största

 

Släpp den största fågeln i världen

 

Den största droppen väger i genomsnitt 10,6 kg och är 115 cm lång. De lever på öppna gräsmarker i södra och centrala Europa och Asien, och 60 procent av populationen lever i Spanien och Portugal. Drop the biggest  är Afrikas största flygande fågel och en utmanare till titeln som den tyngsta levande flygande fågeln med en genomsnittlig vikt på 11,4 kg och en längd på 150 cm.

 

7. Stor svan

 

Svan Den största fågeln i världen

 

Den stora svanen är den tyngsta fågeln av alla vattenfåglar med en genomsnittlig vikt på 11,87 kg. I genomsnitt är de 100-130 cm långa. Trumpetsvanen väger något mindre, 11,6 kg, men är längre, 138 – 165 cm.vingbredd: 2 – 2,4 m

 

6. Vild kalkon

 

Vild kalkon Världens största fågel

 

Den vilda kalkonen är den största fågelarten som kan flyga. De väger i genomsnitt 13,5 kg och har en genomsnittlig längd på 124 cm. Trots sin storlek är de tysta och smidiga flygare som håller sig nära marken och inte flyger mer än 400 meter åt gången.Vilda kalkoner är samma art som den tama kalkonen. De kommer ursprungligen från Nordamerika, men fick sitt namn från den tama kalkonen, som felaktigt identifierades som en främmande art som importerades till Europa av turkiska handelsmän. Tamkalkoner kan inte flyga eftersom de är för feta. Eftersom de inte använder sina bröstmuskler är bröstköttet vitt, till skillnad från vild kalkon, som är mörkt och smakar mer som vilt.

 

5. Nandu pampas – Den största fågeln i världen

 

Nandu pampas största fåglar i världen

 

Nandu pampas är en fågel utan flygförmåga som hör hemma i Sydamerika. . Större fåglar . Nandu pampas har en genomsnittlig vikt på 23 kg och en genomsnittlig längd på 134 cm. En liten population av de större sorterna har etablerat sig i Tyskland. En hane och fem honor rymde från anläggningen i augusti 2000. De överlevde vintern och började föröka sig. Det uppskattas att det för närvarande finns cirka 250 fåglar som anses vara inhemska och därför skyddas från jakt.

 

4. Jättepingvin (kejsarpingvin) – den största fågeln i världen

 

  Jättepingvin ( kejsarpingvin ) världens största fåglar

 

Kejsarpingvinen är endemisk på Antarktis och är den längsta och tyngsta av alla levande pingviner, med en genomsnittlig vikt på 31,5 kg och en längd på 114 cm. Under häckningssäsongen kan pingvinhanar gå ner upp till 15 kg i vikt eftersom de inte äter någonting, samtidigt som de skyddar sina ägg från extrem kyla i mer än 2 månader. Som alla pingviner kan kejsarpingviner inte flyga, utan har anpassat sig till de tuffa förhållandena i sin miljö. Fjädrar står för upp till 90 % av deras isolering och de kan värmereglera sin basala kroppstemperatur utan att ändra sin ämnesomsättning.

Hur ofta ska jag tvätta håret?

 

3. Brun emu – den största fågeln i världen

 

Emu brun

 

Den bruna emun är den tredje största levande fågeln i världen. Den bruna emun kan nå en höjd på upp till 190 cm i vuxen ålder. De väger i genomsnitt 33 kg. Honorna är vanligtvis något större än hanarna och har betydligt bredare bakben. Trots att de inte kan flyga kan de springa otroligt fort. Emuer är de enda fåglar som har gastrocnemiusmuskler, som finns på baksidan av underbenen.

 

2. Storvingad svartryggad gethaj

 

Storvingad Svartryggad gethaj

 

Den stora getfisken har en genomsnittlig vikt på 45 kg och är ca 155 cm lång. Sydkasuarer lever i nordöstra Australien, Indonesien och Nya Guinea.

Dyraste sällskapsdjur 10 exotiska sällskapsdjur

 

1. Struts med dubbla fingrar – världens största fågel

 

Struts med dubbla fingrar Världens största fågel

 

Den tvåfingrade strutsen är den största levande fågeln i världen med en medelvikt på 104 kg och en medellängd på 210 cm. De lägger de största äggen och har rekordet för världens snabbast springande fåglar, de kan springa i hastigheter på 70 km/h. Deras ögon är upp till 5 cm stora. Strutsar hör hemma i Afrika, men föds upp över hela världen, främst för sina fjädrar, skinnet som används i läderprodukter och köttet.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button