Film och fritid

Nya filmer 2021 – Topp 7 nya filmer 2021

Nya filmer 2021 bästa filmerna 2021.
Filmer som alla som älskar nya filmer förväntar sig. Nya filmer 2021 med exakta premiärdatum. Se nya filmer 2021 .

 

1. Morbius – Nya filmer 2021

 

 

Eftersom Jokern inte var nog ansluter sig Jared Leto till Marvels universum.Skådespelaren Jared Leto kommer att spela Michael Morbius, en biokemist som gör ett allvarligt misstag under ett experiment och av misstag injicerar sig själv med blod och får en form av vampyrism. Utgivningsdatum: 19. Mars 2021

Morbius 2021

 

2. Det är inte dags att dö

 

Denna film har dröjt länge på grund av många förseningar, t.ex. fysiska skador. Men 2. Bond-älskare bör ivrigt vänta på april. 25. Delen om Agent 007 bör vara här snart. Temalåten sjöngs av Billie Eilish .

Ingen tid att dö Nya filmer 2021

Utgivningsdatum: 2. April 2021

3. Black Widow – Nya filmer 2021

 

 

Även om Avengers tragiskt förlorade Black Widow i Avengers: Endgame tar hennes första fristående film oss tillbaka i tiden när den följer Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) som återvänder hem efter händelserna i Captain America: Civil War. Även namn som Florence Pugh och David Harbour gör sina Marvel-debuter.

Bästa TV-serier : 11 bästa TV-serierna i världen

Utgivningsdatum: 7. Maj 2021

4. Fast and Furious 9

 

 

Fast and the Furious-serien har på ett otroligt sätt förändrats från en serie om street racers till en grupp nästan superhjältar som räddar världen. Den här delen kommer att handla om Dominic och hans familj som möter Dominics bror Jacob, en dödlig lönnmördare som arbetar för deras gamla fiende. HAN dyker upp i thrillern vilket är en STOR NYHET för långvariga fans.

Utgivningsdatum: 28. Maj 2021

 

5. Fängslade demoner 3 – Nya filmer 2021

 

 

Patrick Wilson och Vera Farmiga repriserar sina roller som Ed och Lorraine Warren i det tredje kapitlet av Captive of Demons . Serien, som inspirerades av två verkliga paranormala utredare, tar en ny vändning i den här filmen när en mordmisstänkt hävdar att hans brott orsakades av demonisk besatthet.

 

Demoner i fångenskap 3 Nya filmer 2021

 

Utgivningsdatum: 4. juni 2021

 

6. Top Gun: Maverick

 

 

Det har gått 34 år sedan Tom Cruise satt i cockpit, men tro inte att han har blivit långsammare med åren. Maverick är lika självsäker som alltid och testar fysikens och auktoritetens gränser. Han blir dock lite skakad av två viktiga saker: det farliga Top Gun-uppdraget och ankomsten av sin bästa väns son, Goose.

Kokosolja , ett vapen mot håravfall

Utgivningsdatum: 2. Juli 2021

7. Dune – Nya filmer 2021

 

Dune bygger på en av de mest kända science fiction-romanerna genom tiderna och kommer att sättas i nytt ljus i en stor filmatisering med Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac med flera i huvudrollerna. Baserad på en roman från 1965. En thriller säger trots allt allt.

 

Dune 2021 Nya filmer 2021

Utgivningsdatum: 1. Oktober 2021

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button