Utformning

Blomkrukor – Gör dina egna hemmagjorda blomkrukor

Många blomkrukor kostar några tiotals euro , så vi bestämde oss för att erbjuda dig kreativa idéer för att göra en blomkruka själv , många är nästan gratis och ännu bättre de ser fantastiska ut och är unika . De kommer definitivt att lysa upp din interiör och exteriör. 

 

Hur man väljer en blomkruka 

 

När du väljer en lämplig kruka bör du vägledas av växten och den form som passar dig bäst , om du vet att växten kommer att växa snabbt , var noga med att välja en större kruka . Tills du inte längre behöver omplantera växten. Välj sedan en färg som passar in i din omgivning, oavsett om den är inomhus eller utomhus. Läs också :

Växter för skugga – 11 inomhusväxter för skugga

 

Hur man gör blomkrukor 

 

Att göra en blomkruka är en mycket enkel och rolig sak , som kan ingå i en fritidsaktivitet . Allt som krävs är lite kreativitet och smarta händer, men låt oss ändå se några förslag på hur det skulle kunna se ut: 

 

Blomkruka i keramik och vattenfärger

 

 

  Blomkruka i keramik och vattenfärger

 

Du kan göra en sådan vacker blomkruka med en vanlig blomkruka i keramik och vattenfärg (temperafärg). Fortsätt som bilden visar. Resultatet är verkligen förtrollande. Du kan använda olika färger och mönster … Mer än en besökare kommer att märka sådana krukor

 

Krukor av småsten

 

Krukor av småsten

Mycket kreativa blomkrukor. För tillverkningen behöver du : burkar , limpistol OCH strass . Du kan använda olika storlekar på både småsten och burkar och resultatet blir en vacker plantering för småpengar , du skulle betala flera gånger mer för en liknande i affären .

 

Krukor av träspån 

 

  tillverkad av träspån 

Tillvägagångssättet är detsamma som för stenkrukorna , men man använder spån . Krukan ser vacker ut och kommer säkert att lysa upp din interiör. 

Kruka tillverkad av rent trä 

 

  Kruka tillverkad av rent trä

Tillvägagångssättet för att göra krukan är enkelt, du väver skaften genom garnet och lindar krukan med dem.

 

Krukor med kokosnöt 

 

  Krukor med kokosnöt

Kokosnöt är en traditionell julrätt, men kokosnötens bark kan hålla dig sällskap längre. Bli inspirerad och använd den för att göra en blomkruka.

 

 

 Från nypor och burkar

 

Krukor från klämmor och burkar

 

Mycket vackra och enkla , för att göra dem behöver du klädnypor och burkar . Följ instruktionerna i bilden.

 

Krukor med snäckor 

 

Krukor med snäckskal 

Skapa en unik plantering. Det kommer inte att vara omärkligt.

 

Krukor från skor 

 

Krukor från skor 

Krukor från skor 

Krukor gjorda av skor är mycket kreativa och kan vara väl dekorerade , om som du kan se genom att göra hål eller knappar , kreativiteten är upp till dig , Jag hoppas att vi har hjälpt dig och gett dig nya idéer för att göra krukor .Du kanske är intresserad :

Hårstrykjärn : Vad man ska välja

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button