Sevärdheter

Helande stenar – 10 helande stenar och hur man använder dem

Helande stenar – 10 helande stenar och hur man använder dem I tusentals år har helande kristaller värderats av nästan alla kulturer i världen Förr i tiden var det bara inflytelserika personer som hade sådana stenar, de nådde inte den vanliga människan. Men med tillkomsten av teknik kan vem som helst få stenar. Forntida kulturer trodde att varje sten har en unik mineralbildning , och på grund av detta , en unik energetisk kraft . Vissa kristaller är bra för att rena luften , andra för att upprätthålla ett territoriellt och kärleksfullt hem , andra för sinnet … Så vilken är rätt för dig? Det beror helt på dina behov.

 

Hur man använder healingkristaller

 

Det finns bara ett fåtal sätt att faktiskt använda healingkristaller: i rummet eller i kontakt med huden. Men för direkt healing är det alltid bäst att ha dem så nära dig som möjligt. Därför är det bästa sättet att bära dem som smycken.

 

Läkande stenar

Slott i Slovakien : 10 vackraste slotten i Slovakien. 10 vackraste slotten i Slovakien

 

1. Ametist

 

Ametist

 

Ametist är den mest rikliga helande kristallen och en av de mest nödvändiga på denna lista. Det motverkar huvudvärk, allmän trötthet, är bra för huden, hjälper till att dämpa ledvärk och har hjälpt människor att drömma bättre i tusentals år. Helande stenar.

2. Kvarts

 

2. Kvarts

 

Kvarts är förmodligen den mest mångsidiga helande stenen av alla kristaller och på vissa sätt den mest kraftfulla på grund av sin mångsidighet. Ren kvarts är känd som en kraftsten och förstärker all energi eller avsikt. Den skyddar dig mot negativitet, ger dig kontakt med ditt högre jag och lindrar smärta. Klar kvarts har också visat sig förbättra och stärka auran.

 

Helande stenar 3. Lapis lazuli

 

Lapis lazuli

 

Lapis Lazuli sägs bestå av en kombination av mineraler, inklusive lazurit, kalcit och pyrit, och har funnits sedan tidernas begynnelse. Det användes av de gamla hebréerna för ceremoniella klädesplagg. Fysiskt hjälper Lapis Lazuli immunförsvaret, sköldkörteln och nervsystemet. Det kan lindra huvudvärk, migrän och feber. Andligt sett ger Lapis visdom i de mystiska världarna och kopplingar till andliga väktare. Prydnadsstenar topp 10 vackraste stenar för trädgården.

 

4. Citrin

 

Citrin helande stenar

Citrin används för att öka uppmärksamheten/koncentrationen och därigenom förbättra minnet. Ökar kreativiteten. Det är en bra sten att ha på kontoret! Läkande stenar.Läs också :

6 recept för att göra hemlagade hårbalsam

Helande stenar 5. Ónyx

 

Onyx helande stenar

Det är en starkt skyddande sten. Onyx absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar utflöde av personlig energi. I tider av stress, förvirring eller sorg hjälper den till att utveckla fysisk styrka och uthållighet.läkande stenar.

6. Granat

 

Granat helande stenar

Den betonar överlevnadsinstinkten och ger vilja och mod i varje situation. Granat kommer snabbt att föra upp till ytan de internaliserade idéer och känslor som du behöver genomföra och få att hända. Granat kan också rensa chakrana från negativa energier och ge dem ny energi.helande stenar. Ädelstenar De 10 mest värdefulla ädelstenarna i världen.

7. Topás

 

Topas helande stenar

Topas ger glädje, generositet, överflöd och god hälsa. Topas lugnar, läker, stimulerar och styr energin dit den behövs som mest. Den främjar sanning och förlåtelse. Denna sten ger ungdomlig energi genom att uppmuntra ett öppet, energiskt sinne. Det ger oss entusiasm för livet.Läkande stenar.

8. Agat

 

Helande stenar av agat

Agat stärker din förmåga att fatta beslut. Det gör den särskilt lämplig för företagare och alla som arbetar med stora projekt. Agat tros förbättra den mentala funktionen och kan hjälpa till med frågor om klarhet och stabilitet. Agat är lämpligt för studien.

Helande stenar 9. Jade

 

Jade helande stenar

Jade är en symbol för lugn och renhet. Denna kristall underlättar uppbyggnad eller balansering av flera energier inom lugnande av sinnet. Den är också utmärkt för behandling av njur- och binjureproblem.

Helande stenar 10. Heliotrope ( Blodsten)

 

  Heliotrope (Blodsten) Läkande stenar

Blodsten är en kraftfull helande sten som använts i tusentals år för sina medicinska egenskaper. Det används ofta för att rengöra och avgifta kroppen. Denna sten sägs också hjälpa cirkulationen och är utmärkt vid förkylningar och när du ”inte mår så bra”.

 

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button