Film och fritid

Bästa TV-serier : 11 bästa TV-serierna i världen

Bästa TV-serier : 11 bästa TV-serierna i världen . Dessa serier bör ses av alla serieälskare. Här är de bästa komediserierna, deckarserierna, kriminalserierna och fightingserierna i världen:

Den bästa serien i världen

 

1. Narcos

 

Narcos Utvalda serier

 

I slutet av 70-talet. På 1920-talet började den ökände brottslingen Pablo Escobar att ägna sig åt illegal kokainproduktion. I juli 1992 lyckades han rymma från fängelset La Catedral, som den colombianska regeringen hade byggt enligt Escobars egna krav, i utbyte mot att han överlämnade sig till myndigheterna och ”avtjänade” ett maximalt straff på fem års fängelse. Under tiden blev Pablo Escobar en legendarisk knarkbaron och narkoterrorist. Den grymma kriminalserien Narcos är inspirerad av verkligheten och utspelar sig i den grymma och hänsynslösa värld som Colombias knarkgäng utgör. Dess huvudperson är Steve Murphy (Boyd Holbrook). En agent från DEA, U.S. Drug Enforcement Administration, får i uppdrag att sätta dit Escobar (Wagner Moura) och förstöra hans Medellín-kartell. Murphy får hjälp av agenten Javier Peña (Pedro Pascal), men när de två anländer till Colombia upptäcker de att Escobar har mycket allvarligare problem än några DEA-agenter.

2. Breaking Bad

 

Breaking Bad Utvalda serier

I den kompletta andra säsongen av Gingerbread Dad har Walt (tvåfaldig Emmy® Award®-vinnare Bryan Cranston) och Jesse (Aaron Paul) tagit sig vatten över huvudet. Deras affärer når nya proportioner och de får båda uppleva vad narkotikahandel handlar om. Det berömda blå amfetaminet har gjort dem rika, men Walt får allt svårare att dölja sanningen för sin fru Skyler (Anna Gunn), sonen Walter Jr. (RJ Mitte) och svågern Hank (Dean Norris), en narkotikapolis. Han gör sitt bästa för att hålla sitt liv under kontroll, men måste tampas med brutala knarklangare, en hustru och en son som blir alltmer distanserade, en dotter som snart ska födas och en drogberoende affärspartner – och allt detta samtidigt som han kämpar mot obotlig lungcancer. Michael Slovis stod bakom kameran för Gingerbread Dad: The Complete Second Season, med redigering av Emmy® Award®-vinnaren Lynne Willingham, A.C.E. Verkställande producenter var Vince Gilligan och Mark Johnson.

Den bästa serien i världen

Kolla också in :

Fight Movies – Topp 10 Fight Movies i världen

 

3. Vampire Diaries

 

Vampire Diaries bästa serier

Det skulle vara en klassisk vampyrhistoria där en gammal vampyr, Stefan, flyttade till en liten stad som heter Mystic Falls någonstans i de amerikanska skogarna och blev förälskad i en vacker ung flicka där, Elena. Men handlingen blir komplicerad, människor dör och vampyrens onda bror Damon dyker upp på scenen. Gamla konflikter väcks till liv när han också blir förälskad i samma tjej.

4. Originalen

 

The Originals Utvalda serier

I denna spinoff på The Vampire Diaries flyttar familjen Mikaelson till New Orleans och slår sig ihop med de lokala häxorna för att styra staden igen.

5. Uppdragsledare

 

Úkolář Den bästa serien

Vi ger dig en ovanlig och rolig tävling. Greg Davies har fått rollen som taskmaster och förbereder en rad oväntade uppgifter för sina komikerkollegor. Alex Horne hjälper honom. Tillsammans kommer de att försöka få de lovande deltagarna att ge utlopp för sin kreativa tävlingsinstinkt. Oavsett om de gör sin bästa imitation när de rider på en häst, fyller äggskålar med tårar eller försöker hälsa på en 55-årig man med ett slag på handflatan, är en sak säker: komikerna tävlar mot varandra med enorm hängivenhet.Bästa TV-serie .

6. Teorin om Big Bang

 

Teorin om Big Bang Bästa serier

Två fysiker, Leonard och Sheldon, förstår allt från den oöverstigliga gravitationen i svarta hål till atomernas intrikata struktur. Men när man tar dessa atomer och formar dem till en kvinna blir båda forskarna förbryllade. När Penny, kvinnan med alla de rätta atomerna på alla de rätta ställena, flyttar in i grannlägenheten börjar Leonard och Sheldons privata universum att expandera till oanade proportioner.

7. Vikingarna

 

Vikings bästa serier

Vikings är en ny historisk serie från Michael Hirst, skaparen av The Tudors (2007-2010) och Camelot (2011), som följer Ragnar Lothbroks (Travis Fimmel) äventyr, som var den största hjälten på sin tid. Det är en återberättelse av de nordiska sagorna om Ragnar, hans vikingakompanjoner, hans familj och hans väg till att bli kung över alla vikingastammar. Ragnar är inte bara en orädd krigare, utan personifierar också den nordiska traditionen av hängivenhet till gudarna. Enligt legenden är Ragnar nämligen ingen mindre än en direkt ättling till Oden, alla gudars härskare och krigets och krigarnas gud.

8. Mentalist

 

The Mentalist

Patrick Jane, som spelas av den karismatiske Simon Baker, arbetar som oberoende konsult för CBI (California Bureau of Investigation). Hans talang ligger i noggrann observation. Genom små fynd på brottsplatser och genom hur människor vittnar kan Patrick dra mycket exakta slutsatser. Det är därför han arbetar för polisen och hjälper till att lösa mordfall. Huvudhandlingen kretsar dock kring en seriemördare som kallas ”Red John”, som Patrick har försökt fånga i flera år utan att lyckas. Som programmet antyder har utredningen av Red John blivit en personlig angelägenhet för honom…

9. American Horror Story

 

  American Horror Story

Serien American Horror Story är, som titeln antyder, en skräckserie. Men American Horror Story är inte vilken serie som helst. Den har den märkliga egenskapen att varje serie har samma skådespelare men en helt annan historia. Serien tar oss med till ett spökhus, ett mentalsjukhus, ett häxmöte i New Orleans, ett panoptikon, ett mystiskt hotell och ett Amerika under Donald Trump. Jag ser fram emot det. Du kommer att bli rädd!

10. Hannibal

 

Hannibal

Den nya trettondelade serien HANNIBAL föddes ur Bryan Fullers (t.ex. Heroes) kreativa sinne och David Slades (t.ex. Twilight: Eclipse) raffinerade regi. Erfarna filmskapare har kommit med ett överraskande tillägg till den tidigare kända historien om den galne Hannibal. I AXN:s senaste stiliserade thriller berättas en mästerlig historia om manipulation och Lecter hamnar mitt i det mäktiga FBI:s högkvarter.

 

Hans uppdrag är tydligt: den berömde psykiatern Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ska hjälpa den utomordentligt begåvade detektiven Will Graham (Hugh Dancy), en man som har förmågan att sätta sig in i de värsta massmördarnas förvridna sinnen. För dig som känner till historien om den högintelligente kannibalmördaren Hannibal kommer detta spektakel att bli en fascinerande resa in i det okända.

I HANNIBAL spelar Hugh Dancy (The Big C, King Arthur, Black Hawk Down) Will Graham, en briljant och empatisk FBI-psykolog som intuitivt kan rekonstruera seriemördares skruvade tankar och metoder. Denna förmåga är dock fysiskt och framför allt psykiskt påfrestande. Hans chef och handläggare Jack Crawford (Laurence Fishburne H. III – The Matrix, CSI-serien) behöver dock desperat Wills speciella förmåga att se in i brottslingars hjärnor. Så han bestämmer sig för att ta det okonventionella steget att anställa en respekterad psykiatriker som sin detektiv för att ta hand om Wills sargade mentala hälsa.

Dr Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen – Casino Royale, Jakten, The Royal Affair) känner till de mentala processerna hos brottslingar, men hans skyddsling har naturligtvis ingen aning. I denna farliga katt- och råttalek, som utspelar sig mellan de goda och onda världarna, får vi se vad som händer med detta omaka par bestående av en genial polis och en genial brottsling.Vi kan redan på förhand säga att de två extraordinära männen har mer gemensamt än vad ögat ser.

11. En sång om is och eld

 

  En sång om is och eld

 

En kontinent där somrarna varar i årtionden och vintrarna kan sträcka sig över en människas livstid börjar plågas av oroligheter. Alla de sju kungarikena i Westeros – den stickande södern, de vilda landskapen i öster och den iskalla norr som avgränsas av den uråldriga muren som skyddar riket från mörkrets intrång – är fastlåsta i en kamp på liv och död mellan två mäktiga familjer om kontrollen över hela riket.

Svek, lust, intriger och övernaturliga krafter skakar landet. Den blodiga kampen om järntronen, positionen som den högste härskaren över de sju kungarikena, kommer att få oförutsägbara och långtgående konsekvenser… HBO:s serie Game of Thrones, baserad på den bästsäljande fantasy-sagan A Song of Fire and Ice av George R. R. Martin, skildrar kampen om makten mellan kungar och drottningar, riddare och renegater, lögnare och adelsmän.

De bästa måste-se-serierna

 

I början ber kung Robert Baratheon, vars fru Cersei kommer från den rika och skrupelfria familjen Lannister, Lord Eddard Stark att komma söderut och hjälpa honom att administrera riket efter att hans adjutant mystiskt har avlidit. Samtidigt hotas tronen från öster av den tonåriga prinsessan Daenerys och hennes bror Viserys, vars hus Targaryen styrde Westeros under många år innan det blodigt avsattes. Och ryktet säger att det händer märkliga saker på gränsen, norr om muren, där Jon Snow, Neds oäkta son, ska ansluta sig till brödraskapet som svurit att skydda kungadömet.

 

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button