Film och fritid

Topp 10 julfilmer om hundar

Topp 10 julfilmer om hundar .julen är en högtid för frid, glädje, kärlek och framför allt en ordentlig vila efter ett hektiskt år. Och var kan man koppla av bättre än på soffan eller i sängen med mat och en bra film?

 

Och om du älskar hundar och vill associera dem med ett jultema har du kommit till rätt ställe. Vi har sammanställt en lista över våra 10 bästa filmer om hundar under julen. Se till att kolla in dem och tänk på din fyrbenta kompis också. Han gillar också att rulla på soffan och blir ännu gladare när han ligger bredvid dig – den ägare han älskar mest.

 

Klassiska julfilmer för dig och din hund

Det här är filmer som du förmodligen redan har sett, men de är så bra att de har legat på topplistorna över julfilmer i årtionden.

10. Grinch

 

10. Grinch

Grinchen kom till världen på samma sätt som alla Ktoviečikov från den lilla staden Ktosice. En kall natt landade han i sin paraplestery på tröskeln till två godmodiga systrar, Rose och Clara. De tog hand om honom med kärlek, även om de redan från första stund misstänkte att han var annorlunda än de andra små barnen i Kdosice. Vid åtta års ålder fick Grinchen skägg och hår, grönaktigt till råga på allt, och hans jämnåriga följde honom med hån i varje ögonblick. Inför julen flyttade han hemifrån, försummade alla, vägrade fira julen, som är nästan helig för invånarna i Kdosice, och bosatte sig i en djup grotta, högt ovanför staden. Sedan dess har grottan varit en mardröm för alla Kdovik och Kdovinky. Den skrämmer dem, och vad värre är, den får dem att känna ånger. Stadens gator är redan fulla av liv och rörelse före jul, och förberedelserna inför firandet av jubileet Kdoslava är ännu fler. Det är då den modiga Cindy Lou bestämmer sig för att personligen bjuda in Grinchen och hans hund Max. Det hela blir dock mycket annorlunda än den lilla föreställt sig, eftersom Grinchen är ganska märklig. Först när han upptäcker att julen inte kan stjälas, eftersom den inte ens kan köpas, förändras hans hjärta. Historien om Grinchen, som är oupplösligt förknippad med den amerikanska julen, är en tunn liten bok skriven av Theodore S. . Kort efter den första publiceringen 1937 blev den en bästsäljare, och därför har filmskapare två gånger gett den formen av en tecknad serie. Detta är den första filmatiseringen.

9. Jul ,  EnCharlie Brown-jul

 

9. Jul, A Charlie Brown Christmas

Det är jul, en tid av fred och kärlek. Åtminstone för de flesta av oss. Men inte för Charlie Brown, som nästan ingen gillar och som äcklas av hela kommersialiseringen av julen. Det största problemet för honom är dock att han inte vet vad julen egentligen handlar om. Så han söker råd hos en ung psykolog, som visserligen inte har någon psykologexamen, men som har en enorm kunskap om alla typer av fobier. Hon råder honom att engagera sig i ett projekt och föreslår genast att han ska regissera deras julspel.

8. Stulen jul

 

8. Stulen jul

Jack Skellington är stadens favorithärskare på Halloween och övervakar skapandet av alla morbida läckerheter, fasor och överraskningar. Jack är helt uttråkad av sin årliga, oföränderliga rutin. En dag befinner han sig i den närliggande julstaden och utforskar de lokala traditionerna till tonerna av julmusik. Han bestämmer sig för att kidnappa jultomten och fira en jul som han själv har skapat. Han tar hjälp av sina vänner från andra sidan graven och gör underbara gåvor till alla snälla barn. Han lastar dem på en släde som dras av renskelett och ger sig iväg för att sprida julglädje. Vad kommer barnen att säga när spökena och varulvarna ger dem presenter?

Nya julfilmer

7. Tomtens vänner

 

7. Tomtens vänner

D-Dwag, Buddha, Budderball, Rosebud och Mudbud är tillbaka och den här gången har de ett utmanande uppdrag att utföra, att rädda julen. De måste hjälpa Santa Paws att skicka ut fantastiska presenter till alla snälla djur runt om i världen. Hans son Puppy Paws är sjuk av den kalla och frostiga nordvästliga stormen, så han kan inte hjälpa sin far. Han kikar i hemlighet i sin fars lista över väluppfostrade och dåligt uppfostrade husdjur och upptäcker att Buderball saknas på listan över bra husdjur och därför inte ska få någon julklapp i år. Puppy Paws bestämmer sig för att hjälpa honom att komma med på anständighetslistan. Men medan Puppy Paws är borta börjar julkalendern att smälta. Om den smälter bort helt och hållet kommer julens sanna innebörd att gå förlorad en gång för alla. När julen närmar sig med stormsteg måste Puppy Paws och hans vänner försöka rädda julen så att den finns kvar för kommande generationer…Den här filmen är definitivt en av  Top 10 Christmas Dog Movies .

6. Beethovens juläventyr

 

6. Beethovens juläventyr

Beethoven visar sig vara en stor filmstjärna som kommer till stan för att träffa en reklampojke vid namn Mason (Munro Chambers). Medan Mason sätter upp Beethovens nya foton och tar bilder av okända förbipasserande ser Beethoven tomtens släde på himlen, med tomtenissen Henry (Kyle Massey) i. Släden kraschar och i processen förlorar Henry tomtens magiska leksakssäck. Som tur är träffar han Beethoven och Mason, och Henry presenterar sig som den alv som ansvarar för leksakstillverkningen, även om han egentligen bara ansvarar för stallet. Han blir vän med dem och ber om deras hjälp med att hitta den magiska väskan. Den senare har under tiden hamnat i klorna på giriga skurkar som vill göra en bra förtjänst på den. Mason, Henry och Beethoven är nu de enda som kan återfinna säcken, ta släden tillbaka till tomten och rädda julen.

 

5. 12 juliga hundar

 

5. 12 juliga hundar

Tolvåriga Emma åker till sin moster Delores, där hennes pappa ska besöka henne före jul. När Emma anländer upptäcker hon att Delores inte är någon bra moster och att livet med henne inte kommer att bli lätt. Dessutom är staden där han bor ganska konstig. Faktum är att det finns ett fullständigt förbud mot hundar, det måste inte finnas några alls! Om några hittas fångas de omedelbart in, men ingen vet vad som händer med de hundar som fångas in. Emma måste komma till leden och hjälpa alla hundar!

 

4. Titta vem som pratar 3

 

4. Look Who's Talking 3 Topp 10 julfilmer om hundar

Julen närmar sig och James och Molly motarbetar framgångsrikt önskemålen från sina barn , som väldigt gärna vill ha en hund. Till slut gör dock barnens tårar sitt och två hundar dyker upp i familjen. Den ena är damen Daphne, som James fick av sin arbetsgivare, den andra tog James och hans son direkt från hundhemmet. Och eftersom de är riktiga familjemedlemmar säger de förståeligt nog.

3. Gyllene vinter

 

3. Gyllene vinter Topp 10 julfilmer om hundar

En pojke och hans bästa vänner, ett gäng talande golden retrievers, hjälper till att stoppa ett bankrån i juletid.Unge Oliver har upptagna föräldrar som inte har tid för honom. Han umgås därför med sina kamraters geng så att han inte ska känna sig så ensam. När han hittar golden retriever-valpar i ett övergivet hus som gänget har brutit sig in i kan han inte förmå sig att sälja dem som Gengu-bossen vill och är fast besluten att hitta deras mamma, som har tagits till ett härbärge. En av de vackraste Topp 10 julfilmer om hundar.

2. Den vackraste julklappen

 

2. Den bästa julklappen Topp 10 julfilmer om hundar

Denna gripande TV-film är inspirerad av Greg Kincaids framgångsrika roman från 2008 och kommer att bli en klassiker under jul- och nyårshelgerna. Den handlar om George McCray, (Bruce Greenwood – Star Trek), som vägrar att köpa en hund till sin funktionshindrade son Todd, (Noel Fisher – The Riches), eftersom han är rädd att han inte skulle kunna ta hand om honom. Tjugoårige Todd är känd för sin kärlek till djur, och familjens gård verkar vara det perfekta hemmet för husdjur, men George är orubblig: ”Det här är ingen plats för en hund. Hundar är bara en distraktion. ’ Men tack vare hans mamma Mary Ann (Linda Emond – Julie & Julia) ger Todds envishet resultat. McCrays tar in en söt golden retriever från djurhemmet. Beroende på vilken tid på året du väljer att kalla det jul. Men kommer han att bli en permanent medlem av familjen?

1. Ensam till jul

 

1. Ensam till jul Topp 10 julfilmer om hundar

Hela familjen åkte till mormor på julafton och lämnade hunden Boneh ensam hemma. När tjuvarna anlände var det hans stora ögonblick och en svår uppgift – att rädda julen!Se även
3 julfilmer om hästar

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button