Katter

Katter som beter sig som hundar 9 kattraser

Katter som beter sig som hundar 9 raser av katter. Det finns hundälskare, kattälskare och människor som vill ha lite av varje. De kanske inte älskar den exceptionalism som många kattdjur är kända för, men de längtar efter en kattunges självständighet.

Här är några kattraser som är i kontakt med sin hundsida. De kanske inte ger dig tofflor, men de är mindre distanserade än vissa av sina kattvänner och kan till och med komma när du ropar på dem.

 

Katter som beter sig som hundar Om du vill ha en katt i din familj är det bästa stället att börja på ett katthem eller en räddningsorganisation. Många räddningskatter är blandraser, vilket i många fall innebär att de har de bästa egenskaperna från flera genjackpottar som har smält samman till en. Eftersom räddade katter ofta tillbringar tid med volontärer på katthem är de dessutom ofta väl socialiserade och vänliga. Katter som beter sig som hundar 

Många djurhem och räddningsgrupper gör också beteendetester så att de känner till varje kattunges personlighet för att se till att de är lämpliga för adoption. När du går till ett djurhem hittar du ofta renrasiga katter eller katter som liknar vissa raser. Här är en titt på några raser med tydliga hundliknande egenskaper.

Maine Coon Katt

Maine Coon-katt Katter som beter sig som hundar 9 kattraser
Maine Coon-katter, som ursprungligen föddes upp för att döda gnagare samtidigt som de behövde vara tåliga för att överleva vintrarna i nordöstra USA, är kända som intelligenta, dressyrbara och ”hundliknande” katter.
Dessa ”mjuka jättar”, som vanligtvis är större än de flesta tamkatter, är otroligt vänliga och charmiga och vill alltid vara med sina människor. Många Maine Coon-katter gillar att leka i vattnet och är särskilt bra med barn och andra husdjur.Katter som beter sig som hundar .

Amerikansk lock

American Curl Katter som beter sig som hundar 9 kattraser


American Curl, känd för sina distinkta öron som graciöst fälls bakåt, är vänlig och rolig att umgås med. Dessa katter är nyfikna och lekfulla och vill gärna vara mitt i händelsernas centrum. ”Curlies är mycket människointresserade, lojala, tillgivna själsfränder, anmärkningsvärt snabba att anpassa sig till andra husdjur, barn och nya situationer.

Största katterna : Topp 10 största kattraser

Intressant nog behåller rippeln större delen av sitt liv som kattunge. Kitty mjauar inte så mycket, men när hon mjauar gör hon spinnande ljud.

Manx (manxkatt)

Manx (Manx-katt) Katter som beter sig som hundar 9 kattraser


Manx är kända för att ofta (men inte alltid) vara svanslösa. Den vänliga rasen kallas ibland för ”hundkatter” eftersom de är så tillgivna och alltid vill träffa sina människor. Manx har ett stort sinne för humor och hittar ofta på olika underhållningar med sin familj.Katter som beter sig som hundar.

Manx kan läras att komma när du ropar hans namn eller svara med ordet ”nej”, till skillnad från de flesta andra katter som tror att kommandon bara är till för deras hundvänner.

Turkisk angora

Turkisk angora Katter som beter sig som hundar 9 kattraser


Dessa vänliga katter är kärleksfulla och lekfulla. De kommer bra överens med barn, hundar och andra djur, även om de gillar att vara i centrum för uppmärksamheten. När besökare kommer kommer den turkiska angoran ofta att springa till dörren. De gillar också att leka i vattnet.

Ragdoll – Katter som beter sig som hundar 

Ragdoll Katter som beter sig som hundar 9 kattraser


Om du ser bortom ragdollens hypnotiska blå ögon kommer du att tycka att kattdjuret är mer än bara slående. Den fluffiga ragdollen har också en vänlig och söt personlighet.

Raggdoll har fått sitt namn eftersom den tenderar att bli slapp när man lyfter upp den, precis som en ragdoll. Dessa katter kan läras att komma när du ropar på dem, och de kan till och med leka apport. De hälsar ofta på dig när du kommer hem, följer dig från rum till rum, sitter i ditt knä och sover med dig. De är snälla och använder sällan sina klor när de leker. 

 

Abessinier – Katter som beter sig som hundar 

Abessinier katt


Denna hundkatt är en av de äldsta kända raserna och följer dig nästan överallt, ibland med en leksak i munnen, och de har inget emot att gå i koppel. Haken är att dessa kärleksfulla djur älskar uppmärksamhet och kan bli deprimerade om de lämnas ensamma för ofta.katter som beter sig som hundar.

Burmesisk katt (burmesisk katt)

Burmesisk katt (burmesisk katt)
Dessa silkcoated kattungar är intelligenta och fulla av personlighet och passar utmärkt som sällskapsdjur eftersom de bara älskar att vara nära sina människor. De är så hundlika att de har övertygat vissa hundälskare att gå över till kattsidan. Katter som beter sig som hundar.

Oljigt hår: 5 huskurer

Deras stora, uttrycksfulla ögon utstrålar en oskuld som kommer att förföra dig, och de har en oemotståndlig dragningskraft som har övertygat många människor som trodde att de inte gillade katter. De har en stor tillgivenhet för sina människor och vill vara med dem så mycket som möjligt utan att vara för krävande. Många burmeser kommer till och med att leka apport med en leksak för tillfället.

Sphynx – Katter som beter sig som hundar 

Sphynx


Även om det vanligtvis inte är en hårlös Sphynx, finns det ofta en mjuk hud på kroppen av denna ras, vilket gör att de känns som en mocka eller som en mjuk persika. Dessa katter är vanligtvis snälla och älskar uppmärksamhet. De älskar att vara med människor, men tycker också om sällskap av hundar och andra katter. Är du inte övertygad om att det här är kattungen för dig? Dessa katter är kända för att följa sina människor runt, spinna och till och med vifta på svansen kärleksfullt.

 

Burma – Katter som beter sig som hundar 

Burma Katter som beter sig som hundar


Sweet confirmation-kattungar föds helt vita och när de blir äldre börjar de få färg. Dessa mjuka kattungar är relativt tysta och mycket kärleksfulla och sociala med människor och andra husdjur. De är tålmodiga, bekymmerslösa och älskar uppmärksamhet.

Birmans är mycket hjälpsamma, de gillar att bädda sängar, ladda diskmaskinen, vika tvätt, läsa tidningen och arbeta på datorn.” ”De är villiga att delta i allt du gör. Du kommer aldrig att vara ensam om du har en burmes i ditt hem. Katter som beter sig som hundar.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button