Hundar

Hundbeteende – 10 saker din hund gör och vad de betyder

Hundbeteende .Är du nyfiken på vad din hund uttrycker med beteendemässiga gester . Så du är på rätt artikel. Vi har valt ut de 10 bästa hundbeteendena och deras betydelse. Läs mer nedan.

Topp 10 hundbeteenden och deras betydelse:

10. Tar med saker till dig – Hundars beteende 

Har din lurviga vän gett dig sin favoritboll eller sin uppblåsbara leksak? Tro inte att han vill leka. Chansen är stor att han bara ger dig dessa saker som en gåva. Han visar att han verkligen älskar dig eftersom han ger dig de saker han behöver och älskar. Hundars beteende .

9. När du gäspar – Hundars beteende 

Annars kan en enkel gäspning betyda så många olika saker. Som du säkert först trodde, och det kan vara så, är din hund trött. Men om din lilla vän gäspar framför okända människor kan det vara ett tecken på att han är rädd eller stressad. Om de gäspar framför dig eller andra personer de känner, kontrollera om någon annan i rummet gäspar eftersom de kan spegla handlingen. Ja, gäspningar är smittsamma även för dina lurviga vänner.


 

8. Skada dina möbler

Ingen gillar detta beteende, men du måste förstå att det finns en djupare mening här. Om valpen är nervös eller otränad och tuggar på dina möbler kan det vara ett tecken på separationsångest. Om de inte gör det kan det betyda att de är uttråkade och du måste se till att de får tillräckligt med motion.

7. En tass i luften

De flesta människor tror att det betyder att de är rädda när de har en av sina tassar i luften, men i själva verket återspeglar det bara deras koncentration. Om den har huvudet nedåt och ena tassen uppåt är den förmodligen på väg att hoppa på något.

Håravfall? Ät dessa 9 livsmedel för att förebygga håravfall

6. Luta dig mot fötterna

Om han gör det plötsligt när ni bara rör på er kan det betyda att han försöker lugna sig och känna sig trygg. I en allmän situation betyder det dock att den vill ha lite kärlek och uppmärksamhet och vill vara nära dig.

5. Lezie på sängen

Om ditt håriga husdjur klättrar upp på sängen och känner sig bekväm kan det visa att det försöker göra den till sin egen zon, men det betyder mycket mer än så. Det visar också att han verkligen vill bli kramad och älskad av dig. Jag är säker på att du inte har något emot det.

Hundar som inte kryper : 15 allergivänliga hundraser

4. Plötsligt sitter han på fötterna

Det kan betyda olika saker beroende på din vovves personlighet. Han kanske gör det bara för att verkligen vara med dig, för att känna sig bekväm efter att ha varit borta från dig under en längre tid. För att visa att du är hans framför andra djur eller människor, eller bara kan återspegla hans dominerande personlighet. Om du förstår ditt husdjur väl kommer du att kunna räkna ut vilken tolkning som bäst passar situationen.Hundbeteende .


 

3. Konstant ögonkontakt

Hundars beteende . Det beror på exakt hur din hund tittar på dig. Om han tittar in i dina ögon med ett normalt uttryck är det ett av de bästa sätten för honom att visa dig sin tillgivenhet. Om han tittar på dig utan att blinka när du lämnar huset, visar det lite separationsångest och också det faktum att han tror att du kommer att komma tillbaka.

2. Tungvrickning – Hundars beteende 

Tungflimmer är när din hund drar ut tungan direkt ur munnen och omedelbart drar tillbaka den. Detta innebär misstro mot oönskad kontakt eller mot en okänd person som gör din hund orolig. Om din hund är mycket undergiven kan detta vara ett sätt att lugna en ännu mer dominant närvaro. Hundens beteende

1. Svansen mellan benen – Hundens beteende 

Om din hund har svansen mellan benen betyder det att den är rädd. Då måste du vara snäll mot honom och omge honom med kärlek.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button