Film och fritid

Topp 10 skräckfilmer baserade på sanna händelser

10 skräckfilmer baserade på verkliga händelser .Lista över de 10 bästa skräckfilmerna baserade på verkliga händelser . Titta på dem alla, om du inte är rädd. Det är otroligt att dessa händelser någonsin hände. Skräck baserad på en sann historia.

 

10. Oskyldiga djur

Oskyldiga djur


Filmen är baserad på en sann historia. Clémentine är gymnasielärare i Bukarest och Lucas är författare. Tillsammans bor de i ett stort hus mitt ute i skogen. En natt förändras dock deras lyckliga liv när de upptäcker att ”DE” är där. I huset, framför huset, överallt. Vilka är de? Vad vill de ha? Svaren på dessa frågor avslöjas långsamt och ger näring åt en desperat önskan att överleva.

9. Lejonjägarna – 10 skräckfilmer baserade på verkliga händelser

Lejonjägare


Civilingenjören, överste John Henry Patterson accepterar sitt livs kanske svåraste uppdrag från den cyniske affärsmannen Beaumont – byggandet av en järnvägsbro i Östafrika. Britterna är där för att försöka ta sig förbi de tyska och franska konkurrenterna. Bron ska byggas på fem månader. Om sex månader väntar Patterson barn, så hon vill vara hemma samtidigt.

Men han måste inte bara övervinna byggproblem för att slutföra uppgiften, utan måste också tillfälligt förvandla sig till en lejonjägare som attackerar de inhemska arbetarna. Han är nästan maktlös mot ett par knepiga och blodtörstiga bestar som går under smeknamnen Spirit (ande) och Darkness (mörker). Färdigställandet av järnvägslinjen till Elfenbenskusten äventyras därmed allvarligt. Så Patterson tar hjälp av den erfarne jägaren Charles Remington för att hjälpa honom mot lejonen …

8. Kannibaler +18

Kannibaler +18


Den historia som filmen berättar för dig har faktiskt hänt. En grupp på fyra unga reportrar reser till regnskogarna i Sydamerika för att filma unika bilder av infödingar som aldrig har träffat en vit man. De lyckas hitta en stam av förmodade ogrer, men de verkar inte särskilt intresserade av de vita besökarna.10 skräckfilmer baserade på sanna händelser.

Balding och hur man motverkar det , Håravfall hos män

10 skräckfilmer baserade på sanna händelser .Så unga reportrar försöker störa dem från deras lugna liv. Denna film är olämplig för personer under 18 år eftersom den innehåller autentiska bilder av kannibalorgier som faktiskt ägde rum på den tiden.


7. Djävulens hus – 10 skräckfilmer baserade på verkliga händelser 
händelser

Djävulens hus


The House of the Devil är en av de kritikerrosade skräckfilmerna från 2009, en position som den förtjänar genom att resolut undvika alla problem med samtida genreproduktion. Snarare representerar den en programmatisk nostalgisk resa till en tid då skräckfilmer ännu inte var drivna av rovdjurstempo, överdådiga stunts eller överdrivna skrämseleffekter.

Inställningen av tomten upp till 80. åren under förra seklet motiverar inte bara karaktärernas frisyrer och kostymer, utan också hela filmens stilistiska palett. The House of the Devil är alltså inte en retro eller homage, utan ett originellt och noggrant genomtänkt verk, där den odramatiska filmkonsten i åttiotalsstil och karaktärernas enkelhet bidrar till att bygga upp en spänning som långsamt byggs upp till det uthärdliga. Berättelsen bygger på en utbredd vidskepelse från 1980-talet om att det finns satanistiska kulter som kidnappar barn för sina brutala ritualer.

Kolla också in : 

Filmer om droger : 10 komedier om droger

10 skräckfilmer baserade på sanna händelser .De till synes vardagliga problemen för en snygg student som i ekonomiskt nödläge svarar på en annons om en barnvakt får i detta sammanhang en olycksbådande karaktär. The House of the Devil är den mest fantasifulla och även den mest välgjorda amerikanska skräckfilmen på senare år, men vi måste hela tiden påminna oss själva om att den kräver en tålmodig och mottaglig publik snarare än en förhärdad tittare, som i sin tur kommer att belöna den med en intensiv upplevelse.

6. Wolf Creek 2 – 10 skräckfilmer baserade på verkliga händelser

Wolf Creek 2 skräckfilmer baserade på verkliga händelser skräckfilmer baserade på verkliga händelser


En mördare från den australiska vildmarken, Mick Taylor, återvänder efter en tids bortavaro för att plåga ännu en grupp intet ont anande turister. Den verkliga skräcken börjar när ett par kärlekstörstande Babooners ger sig in i Wolf Creek Canyon, där de tvingas tillbringa natten i ett tält.

Under en semester i den australiska vildmarken besöker en trio backpackers – Rutger, Katarina och Paul – den legendariska Wolf Creek-kratern. Men deras dröm om äventyr förvandlas till en skrämmande mardröm när de snubblar över en av lokalbefolkningen som är alla turisters gissel: den ökände Mick Taylor. Medan gänget försöker fly från honom organiserar Mick en nervpirrande jakt genom den ogästvänliga australiska vildmarken. I slutändan är det bara en som överlever – Paul. Mick drar in honom i sin håla, där han låter honom känna sin grymhet till fullo.10 skräckfilmer baserade på sanna händelser. Häst – Att förstå hästen , allt om hästar

Om Paul ska ha något hopp i en desperat kamp för överlevnad som ingen någonsin tidigare har klarat sig ur levande, måste han använda all sin uppfinningsrikedom för att lura mannen bakom det mordiska trollet att förvandla sig till ett lika hjärtlöst monster.

5 skräckfilmer baserade på verkliga händelser

5. I djävulens makt

I djävulens våld skräckfilmer baserade på verkliga händelser skräckfilmer baserade på verkliga händelser


Emily Rose är en god, gudfruktig flicka som har kommit in på universitetet. För första gången börjar konstiga saker hända i hennes liv en kväll när hon lämnas ensam i sitt studentrum eftersom hennes klasskamrater har gått hem. Djävulens attacker började med att hon kände en lukt av bränt, saker rörde sig runt henne spontant, sedan tog en ond ande hennes kropp i besittning och började manipulera henne mot hennes vilja. Senare blev dessa fenomen allt vanligare och förföljelsen allt intensivare.

4. Motorsågsmassakern Skräck baserad på en sann historia 

Motorsågsmassakern Skräckfilm Baserad på en sann historia Skräckfilm Baserad på en sann historia
Producenten Michael Bay (The Rock, Armageddon, Pearl Harbor) har förberett en lysande skräckfilm för publiken. En film som måste ses, även om man blundar för den. Med en helgintäkt på 29,1 miljoner USD under de första tre dagarna av biopremiären rankades skräckfilmen Motorsågsmassakern bland de mest inkomstbringande filmerna. Skräckfilm baserad på en sann historia.

Inte helt oväntat produceras den av den berömde regissören Michael Bay, som har haft succéer som The Rock, Armageddon, Pearl Harbor, Les Misérables och Les Misérables II. Filmens handling är inspirerad av en verklig händelse som ägde rum i Texas 1973. På den tiden kämpade en grupp tonåringar för sin blotta överlevnad mot en familj av psykopatiska mördare på en avlägsen gård.

3. Escape Horror baserad på en sann historia 

Escape-skräck filmad från en verklig händelse skräck filmad från en verklig händelse skräck filmad från en verklig händelse skräck filmad från en verklig händelse


Fotografen Chris (Daniel Kaluuya) anländer tillsammans med sin flickvän Rose (Allison Williams) för att besöka hennes föräldrar. Hon försäkrar honom om att allt kommer att bli bra, hans föräldrar är trots allt välutbildade vita och de kommer inte att bry sig om hans svarta anor. Filmer baserade på sanna händelser.

 

Men redan vid ankomsten börjar märkliga saker hända, allt från en våldsam bror, ett par svarta tjänare till en ”vit” fest. Chris misstänker att allt inte står rätt till i den här familjen, till och med mitt på ljusa dagen.En av de bästa skräckfilmerna från  som bygger på en sann händelse.

2. 3:15 Du kommer att dö!

3.15 Skräckfilmer baserade på verkliga händelser Skräckfilmer baserade på verkliga händelser


Den 13 november 1974 fick polisen ett desperat telefonsamtal som ledde dem till 112 Ocean Avenue i Amityville, Long Island. Inne i det vidsträckta huset möttes de av en fruktansvärd scen – hela familjen DeFe hade mördats. Under de följande dagarna erkände Ronald DeFeo, Jr. att han skjutit sina föräldrar och fyra syskon i en följd och hävdade att röster i huset hade fått honom att begå de fruktansvärda morden 10 Skräckfilmer baserade på sanna händelser .

Ett år senare flyttar George och Kathy Lutz och deras barn in i detta hus och tror att det kommer att bli deras drömhus. Men kort efter att de förlovat sig börjar märkliga och oförklarliga saker att hända, konstiga röster hörs från husets alla hörn …

1. Demoner i fångenskap Filmer baserade på verkliga händelser 

Demonerna i fångenskap Skräckfilmer baserade på verkliga händelser Skräckfilmer baserade på verkliga händelser
Det hemska fallet från hemmet i Amityville var inte det första – det har inträffat mystiska hemska händelser i Harrisville tidigare. ”Captive of Demons” är baserad på verkliga händelser och berättar den skakande historien om de världsberömda paranormala utredarna Ed och Lorraine Warren, som kallas till en avlägsen gård för att hjälpa en familj som terroriseras av mörka krafter. En skräckfilm baserad på en verklig händelse. 

I det mest skrämmande fallet i deras liv tvingas de möta en kraftfull demonisk varelse.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button