Film och fritid

Bra serier Topp 10 bästa serierna

Bra serier Topp 10 bästa serier . Bra serier att titta på .Serier för varje dag .Lista över serier för älskare av serier.

10. Daredevil – Brunnsserier 

Daredevil

Marvel’s Daredevil, eller kort och gott Daredevil, är en amerikansk webb-tv-serie som släpptes 2015 på Netflix och baseras på serietidningen Daredevil som ges ut av Marvel Comics. Detta är den tredje serien som ingår i superhjältefranchisen Marvel Cinematic Universe.

Bra serier . Handlingen i serien, som skrivits av Drew Goddard, fokuserar på Matt Murdock, en advokat som förlorade synen som barn och som i sin tur har fått sina andra sinnen förstärkta. Murdock går undercover på nätterna för att rädda New Yorks Hell’s Kitchen-distrikt, som hotas av den mystiske Wilson Fisks affärsplaner.

9. Doctor Who

Doctor Who

Den nittonåriga Londonbon Rose Tyler (Billie Piper) lever ett monotont liv som butiksbiträde i ett klädvaruhus och ser ingen annan framtid för sig själv. Det förändras när hon blir attackerad av återupplivade skyltdockor efter att ha stängt på lagret. Hon räddas av en mystisk man som presenterar sig som Doktorn. Well Serials .han har ovanliga kunskaper och en annan uppfattning om rum-tid än andra människor. Rose möter honom om och om igen och hamnar mitt i en kamp för mänsklighetens framtid som människorna ännu inte känner till.

8. Dexter – Dobre seriály 

Dexter

Han är intelligent, charmig och har ett stort sinne för humor. Det är Dexter Morgan (Golden Globe-vinnaren Michael C. Hall), allas vår favoritseriemördare. Som kriminalteknisk expert vid Miami-polisen utreder han mord på dagarna och begår dem på nätterna. Dexter styrs dock av en strikt etisk kod som både är hans räddning och en livslång börda.

Dexter slits mellan driften att döda och längtan efter sann lycka och lever i djup konflikt med världen och med sig själv. Först och främst får vi veta att Dexter Morgan blev föräldralös vid fyra års ålder och bär med sig en traumatisk hemlighet. Bra serier .

Han adopterades av en polis som upptäckte Dexters mordiska tendenser och lärde sin son att få utlopp för sin fruktansvärda törst efter människoblod på ett konstruktivt sätt – genom att döda avskyvärda brottslingar som antingen står över lagen eller har lyckats undkomma rättvisan.

7. Narcos – Bra serie 

Narcos Well Serier Topp 10 bästa serier

Pablo Escobar hörde hemma på 80-talet. På 1920-talet var han en av världens största, mest fruktade och mest brutala brottslingar, som kontrollerade hela Colombia och större delen av den amerikanska kokainmarknaden, tjänade tiotals miljoner dollar per dag och än i dag saknar motstycke i historien när det gäller omfattningen av konsekvenserna av hans verksamhet. Bra serier .

Netflix dokudramaserie Narcos skildrar minutiöst och kirurgiskt exakt uppkomsten och fallet för ett kokainimperium utan motstycke och dess ledare, Pablo Escobar, som av många anses vara den mest anmärkningsvärda och hänsynslösa kriminella figuren i efterkrigstidens historia.

6. Peaky Blinders

Peaky Blinders Bra serier Topp 10 bästa serier

Den framgångsrika gangstersagan tar dig till Birmingham 20. åren under det senaste århundradet. Den utvidgade familjen Shelby bildar ett fruktat gäng som kallas Peak Blinders. Deras namn syftar på seden att bära rakblad på sina hattar. Serien kommer att introducera dig till ett grymt, blodigt men otvivelaktigt fängslande kapitel i modern brittisk historia. Bra serier .

Oljigt hår: 5 huskurer

5. Stranger Things

Stranger Things Well Serier Topp 10 bästa serier

Serien utspelar sig i den fiktiva landsbygdsstaden Hawkins i Indiana i början av 1980-talet. århundrade. Det närliggande Hawkins National Laboratory, en institution som till synes sysslar med vetenskaplig forskning för det amerikanska energidepartementet, men som i själva verket utför hemliga paranormala till övernaturliga experiment på människor. Bra serier .

Av slarv lyckades de skapa en portal till en alternativ dimension som kallas ”Upside Down”. Men den här dimensionen börjar påverka de intet ont anande invånarna i Hawkins på ett katastrofalt sätt.

4. Rick och Morty

rick Well serier Topp 10 bästa serier

Rick är en grinig, gammal och galen vetenskapsman som är känd för sina galna experiment. Nu tar han med sig sitt barnbarn Morty, som han i varje avsnitt ger sig ut på galna äventyr genom tid och rum med. Bra serier .

3. Game of Thrones

Game of Thrones Väl serier Topp 10 bästa serier

En fantasyserie om intriger, magi och svek. Väst- och östländer är inte länder som någon skulle vilja leva i, eftersom det lurar faror runt varje hörn som kan ta ditt liv på ett ögonblick.

Skräckfilmer enligt verkligheten 

2. Band från bröder

Band of Brothers Bra serier Topp 10 bästa serier

En krigshistoria om det amerikanska luftburna kompani E under åren 1942 till 1945. Från deras träning genom landstigningen i Normandie till de hårda striderna före slutet av andra världskriget får vi följa berättelser om mod, uppoffringar, vänskap och svek.

1. Breaking Bad – Dobre seriály 

breaking bad Väl serier Topp 10 bästa serier

Walter White är lärare på en high school, han får diagnosen cancer och bestämmer sig för att börja tillverka metamfetamin innan han dör, tillsammans med sin yngre kemistudent som har hållit på med det ett tag. Serien utmärker sig för sin absolut berömda omvandling av huvudpersonen, en vanlig man, till en nyckelperson inom narkotikahandeln och en riktig boss. Bra serie. 

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button