Film och fritid

Komedier om gräs 10 komedier om att röka gräs

Komedier om gräs 10 komedier om att röka gräs . Komedier om gräs , Filmer om marijuana . Filmer om marijuana . Bästa filmer om marijuana .Titta på film

De är fulla av dumma till obegripliga skämt och scener (som dock kan förstås i ett ”annat” tillstånd) och, naturligtvis, sprängda leder. Här är tio filmer som antingen handlar om att röka gräs eller har marijuana som spelar en framträdande roll i dem.Marijuanafilmer .

Låt oss röka, låt oss se – Komedier om gräs

Låt oss röka, se

Hjältarna i denna föga roliga komedi från 2004 är två olika kompisar – den spända Harold och den avslappnade Kumar. Deras äventyr börjar när de båda sover över en fredagskväll och får ett otroligt sug efter en White Castle-hamburgare, som förvandlas till en ouppnåelig vision under en vild natt. Naturligtvis råkar de ut för en massa problem på sin väg till hamburgaren och får uppleva en del galna händelser och träffa en del konstiga människor på vägen.

Pineapple Express – Komedier om gräs

Ananas Express

Marijuana movies. 2008 års film med den berömda komikerduon Seth Rogen och James Franco i huvudrollerna fick snabbt kultstatus. Dale är en slacker som tillbringar större delen av sin dag med att röka gräs och Saul är hans kompis och återförsäljare. En dag blir Dale vittne till ett mord, men eftersom han är ganska hög igen kan han inte hantera situationen och får panik. Mördarna lägger märke till honom och en galen jakt börjar. De lämnar dock kvar en mycket sällsynt marijuanasort som kallas Pineapple Express på brottsplatsen.

Ensamkommande – Komedier om gräs

Loners

Filmer om marijuana I den här listan får du naturligtvis inte missa den tjeckiska kultfilmen av regissören David Ondříček från 2000, som alla har sett, och många har sett flera gånger. Denna komedi handlar om sju personer, varav den mest framträdande är Jakub, en stoner som njuter av växten så mycket att han är helt borta och avstängd från normala funktioner. Filmen har redan blivit mycket populär på grund av antalet gulliga skämt, utmärkta skådespelarprestationer av Ivan Trojan och Jiri Machacek och ett soundtrack av hög kvalitet. Den stora fördelen med filmen är att den alltid lyckas ge nya tankeställare efter flera visningar, vilket är anledningen till att den ligger i topp bland de bästa filmerna från tjeckisk film.7

Skräckfilmer baserade på verkliga händelser 

Super High Me – Komedi om marijuana

Super High Me Komedier om gräs filmer om marijuana

Denna komedidokumentär är inspirerad av dokumentären Super Size Me från 2004, som handlade om viktökning på grund av snabbmatskonsumtion. Super High Me från 2008 utforskar däremot effekterna av marijuana. Komikern Doug Benson genomför ett experiment – han går 30 dagar utan narkotika och röker sedan marijuana varje dag, hela dagen, i 30 dagar. Före och efter experimentet genomgår han medicinska och psykologiska tester för att se vad som händer med hans kropp.

Hur hög – Filmer om marijuana

Hur hög Komedier om gräs Filmer om marijuana

För huvudparet i filmen från 2001, som spelas av rapparna Redman och Method Man, har rökning av marijuana motsatt effekt än för de flesta andra – det höjer deras IQ, så att de kan ta sig igenom Harvard.Komedier om gräs . Men problemet uppstår när de får slut på förnödenheter och måste hjälpa sig själva för att överleva på denna prestigefyllda skola – de försöker röka vad de kan få tag på.filmer om marijuana .

 

Halvbakat –

Filmer om cannabis

Half Baked Comedies om ogräs filmer om marijuana

Komedier om gräs . Filmen är en kultförklarad stonerkomedi från 1998 och handlar om vännerna Targood, Scarface, Brian och Kenny, som delar en gemensam kärlek – att röka marijuana och inte göra något annat än det. Komplikationer uppstår när en av dem anklagas för att ha mördat en polishäst och kastas i fängelse. För att rädda honom blir hans vänner knarklangare. Rapparen Snoop Dog gör också en liten cameo i filmen.

Upp i rök –

Filmer om cannabis

Up In Smoke Komedier om gräs filmer om marijuana

Denna film från 1978 var banbrytande för genren ”stoner comedy”. De legendariska Cheech och Chong spelar ett par pundare som råkar ut för många märkliga äventyr tillsammans, bland annat en bisarr marijuanasmuggling som är deras enda chans att ta sig ut ur Mexiko där de av misstag deporterats. Det är dock tveksamt om de kommer att lyckas innan allt blåser över.

Balding och hur man motverkar det , Håravfall hos män

Den stora Lebowski –

Komedier om gräs

The Big Lebowski Komedier om gräs filmer om marijuana

En komedi om gräs. Även om denna film från 1998 inte i första hand handlar om att röka marijuana, anses Jeff ”Dude” Lebowski av många vara en av de bästa ”dude”-karaktärerna i filmhistorien. Den åldrande hippien tillbringar sina dagar med att röka joints, dricka White Russian och bowla utan att ha ett jobb. Det är ett drömliv – tills någon bajsar på hans matta. Bröderna Coens mästerverk är kanske inte helt logiskt, men det är fortfarande en av de mest ikoniska komedierna.

Fredag

Komedier om gräs

 

Fredagskomedier om gräs filmer om marijuana

På 90-talet var rapparen Ice Cube på toppen av sin karriär. När han inte spelade in framgångsrika album hade han tid att skriva ett manus och spela huvudrollen i filmen Friday från 1995. Han spelar en ung man som fick sparken från sitt jobb på torsdagen eftersom han stal lådor från ett lager. Han vaknar på fredagsmorgonen och har ingen aning om att en av de märkligaste dagarna i hans liv ligger framför honom. Han och hans kompis och knarklangare Smokey sitter och röker marijuana, även den sort de inte borde ha rökt. När entreprenören ”Big Worm” kommer till dem har de tio timmar på sig att få pengarna, annars är de döda.

Dazed and Confused

Dazed and Confused Komedier om gräs filmer om marijuana

Filmen från 1993 av den store regissören Richard Linklater är numera en klassisk komedi. Den visar elever på den sista skoldagen i Texas, i maj 1976. Här dricks det öl, det röks jointar och det finns sexiga tjejer. Nyanlända pojkar utsätts dock för fysiska övergrepp och förödmjukelser, medan flickor främst utsätts för verbala angrepp och skambeläggning. Filmen är full av unga framtida skådespelarstjärnor som Milla Jovovich, Ben Affleck, Matthew McConaughey och Renée Zellweger. Komedier om gräs.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button