Film och fritid

Bästa parodier Topp 5 filmparodier

De bästa parodierna Topp 5 filmparodier .Filmparodier som bör ses av alla älskare av denna genre . Parodifilmer lista över parodier .

5. Detta är Sparta!

Detta är Sparta! Parodier på filmer

Striden börjar! Den heroiske Leonidas, vars enda vapen är ett par läderkalsonger, leder en trupp på tretton krigare för att försvara Sparta från de invaderande perserna, inklusive Rocky Balboa, Transformers och den puckelryggiga Paris Hilton. Denna galna parodi kommer att få dig att skratta så tårarna rinner.

Berättelsen om den hjältemodige Leonidas och de trehundra modiga spartanerna som föll till sista man för att förhindra invasionen av en persisk armé ledd av kung Xerxes har fått en knasig parodi.

Balding och hur man motverkar det , Håravfall hos män

Istället för Gerard Butler kommer Kevin Sorbo (ex-Hercules) att leda en trupp på tretton krigare (ja, du läste rätt), och deras fiender kommer att få sällskap av Ghost Rider med Shrek, Rocky Balboa, Transformers och den puckelryggiga Paris Hilton. Andra berömda kändisar dyker upp, men inte ens de skonas i denna knasiga komedi i regi av Jason Friedberg och Aaron Seltzer.

4. Femtio nyanser av svart

Parodier på film

Fifty Shades of Black filmparodier


Håll i era trosor och ert diafragma, här kommer den kittlande och på femtio sätt saftiga parodin ”Fifty Shades of Black”. Precis som Greys bästsäljare ger den några chockerande avslöjanden, och det allra första är att erotisk storfilm och fräck slapstick-komedi passar oerhört bra ihop! Den här komedin är känslomässigt spänd och skrämmande allvarlig, och förtjänar helt enkelt ordentlig humor och direkt kul. Den bästa parodin .

Därför kommer målet den här gången inte att vara erogena zoner och djärva idéer, utan framför allt skrattcentrum. Tänk om Christian var svart snarare än grå, fick sina pengar på ett ganska tvivelaktigt sätt och var helt värdelös i sängen?

3. Sairajt-sagan

Parodier på film

Parodier på Sajrajt Saga-filmer


Bita i den otroligt roliga parodin TUPIERS i den utökade versionen, som serverar en ännu större portion skamlös humor och blodigt nöje!Bästa parodierna .

Den kurviga Becca har precis börjat high school och redan är två övernaturliga friare ute efter henne: en lynnig vampyr och en enormt förvuxen varulv. De geniala författarna till Scary Movie presenterar en komedi som inte kommer att få dig att skratta en minut! En av birollerna spelas av Ken Jeong (fyra efter baksmällan).

2. Galet skott

Parodier på film

Galet skott


Någon kommer inte att uppleva något äventyrligt, även om de skär sig. Och vissa människor går bara ut på gatan och hamnar mitt i de mest galna situationer man kan tänka sig. LAPD-kommissarie Frank Drebin är en av de senare.filmparodier.

Topp 10 skräckfilmer baserade på sanna händelser

Men vi måste sanningsenligt säga att Frank inte får något gratis, att han arbetar hårt och systematiskt med all den förvirring som alltid och överallt följer med hans person. Och eftersom turen, som vi vet, gynnar den som är förberedd, är resten bara det logiska resultatet av handlingen. Som nu, till exempel, när Storbritanniens drottning Elizabeth själv ska besöka Los Angeles, och den trupp som Frank är medlem i har till uppgift att skydda henne …

1. Ett par parodier på filmer om onormala aktiviteter

ett par onormala aktiviteter


När Malcolm till slut bestämmer sig för att lägga ungkarlslyan på hyllan och låter sin flickvän flytta in hos honom, har han ingen aning om vem som ska följa med henne. Efter några märkliga händelser bestämmer sig Malcolm och Keisha för att filma den märkliga aktiviteten och upptäcker att Keisha har blivit besatt av en galen ande. Den bästa parodin .

Malcolm tar hjälp av en präst för att driva ut spöket ur Keisha, rädda deras förhållande och, viktigast av allt, Malcolms sexliv …

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button