Sevärdheter

Hur man raggar upp en tjej – Hur man börjar nå ut

Hur man raggar upp en tjej. Råd och tips om hur man raggar upp en tjej . Hur man närmar sig flickan och kvinnan du älskar ? Hur man närmar sig en kvinna . Hur man inleder ett samtal .

 

Hur man avslutar en flickas uppsökande verksamhet

 

Det första steget för en man att få en kvinna är – KÄRLEK. Att sträcka ut handen är ett kort ”intro” till nästa interaktion. Den vanligaste formen är verbal tilltal, …men du kan också börja med ögonkontakt (dvs. icke-verbal). För att framgångsrikt förföra och vinna en kvinna måste du ta det lilla-stora verkliga steget. Närma dig henne… !”Denna kunskap fanns här långt innan själva Pick Up-communityn. Men kraften i denna enkla kunskap kom först med praktiken. Och det blev bokstavligen en vetenskap” – ..hur, när, var, med vad… rätt sätt att närma sig en kvinna. En till synes enkel sak i praktiken innebär dock ett enormt hinder för många män i nästa HRE. Så mycket att på grund av rädslan för att bli kontaktad av en så kallad ”AA” (om de inte övervinner det) – förlorar de möjligheterna att spontant lära känna och dejta. Hur man plockar upp en tjej .

Hur man raggar upp en tjej

Tillvägagångssätt Ångest”

Utan denna kunskap om saken kommer du inte att lyckas som man i det SPEL som kallas förförelse. AA” är något vi ärvt genetiskt. Det är en medfödd rädsla som manifesteras när vi måste närma oss en vacker, attraktiv kvinna för oss män. Ju högre värdet av att bli kontaktad av en kvinna är (betyg), desto större är männens rädsla för att bli kontaktade. Det är nästan en direkt proportion.

Världens största hjort : Hjortjakt i Nya Zeeland

Test 1: ”…försöka närma sig och locka till sig en äldre dam utan anledning” –

Hur man raggar upp en tjej . resultat: de flesta män (om de inte lider av någon form av social fobi) kommer inte att ha några problem med det

Test 2: Försök att göra samma sak, men objektet (ditt mål) i det här fallet kommer att vara en smal, ung, mycket attraktiv sexig blondin eller brunett (SHB)

 

Gör det nu!

 

Om du har gjort dessa två tester vet du inte bara var du står när det gäller uppsökande verksamhet (utan om du också är observant), – vet du redan vad AA” verkligen betyder – för dig personligen. Du vet hur Pågående. Du vet vad som händer med dig – på nivån för kropp, sinne och själ. Detta är steg 1. En annan steg kommer att vara – rädslan för att bli kontaktad kommer gradvis att tas bort. Det finns flera vägar – bara ett mål. Det är viktigt att komma ihåg att varje ny interaktion är en POSITIV upplevelse för dig!Och inte bara det – det är en möjlighet för dig att lära dig något om dig själv och andra. Hur man raggar upp en tjej.

 

Första kärleken Hur man raggar upp en tjej

 

 

Och det är så PERSONLIG TILLVÄXT (mer om det senare). Allt är kopplat till allt – det är inte bara om att memorera fraser kallas. OPENERS” genom vilka du vänder dig till kvinnor. Det har en djupare innebörd. Bara en övning – en interaktion – och du kommer att få kläm på det i själva verket är du det. En person som observerar dig från omgivningen kan se hur du påverkar dem, men den kan inte förmedla din PERSONLIGA ERFARENHET till dig – om den inte känner till de ovan nämnda från ditt eget liv/praktik. Hur man raggar upp en tjej. Så är det med AA” – de flesta män vet uppenbarligen vad det handlar om. De flesta kvinnor – inte förstår detta. De har bara ett enda svar för sig själva och de män vars budskap är: ”…vilken kille, som är rädd för att ens närma sig mig, … hur kan jag förvänta mig att mannen i fråga har de egenskaper som kommer att garantera mig och mina barn, om jag samarbetar med honom, de behov som Jag letar efter mina drömmars MAN/PARTNER…”: Säkerhet – Trygghet – Skydd – Styrka – Förtroende – Kommunikation – Dominans

 

Sexualitet – Försörjning – Ledarskap – Initiativ – Fertilitet – Humor – Andra attribut …

Oljigt hår: 5 huskurer

Regler för tre sekunder”

För att lindra den inledande rädslan rekommenderar Pick Up Art den så kallade. 3-sekunder Regel . Detta innebär att om du ser en attraktiv HB (attraktiv kvinna)), kommer du inom 3 sekunder att De borde ha gått till henne och närmat sig henne. Det kommer att se naturligt ut och för en annan: ju längre du tveka och vänta, desto mer kommer du att utlösa en tankeprocess som kommer att paralysera dig ”nå ut till henne”. Helt enkelt – ju mer du tänker, desto mindre är chansen att du lyckas

 

Kärlek Hur man raggar upp en tjej

 

De 10 vanligaste misstagen i aktiv uppsökande verksamhet

Fel nej. 1: Felbedömning av situationen – DayGame vs Club Game

Varje spel i förförelsekonsten har sina tydliga detaljer. Hur framgångsrikt ditt spel blir beror också på där du känner dig bekväm, vad du personligen föredrar. Du är en ”party boy” av de yngre ettåring som älskar att umgås med främlingar – då är adoption något för dig Art Bar Game” det rätta valet. Har du en svaghet för excentriska utseenden, rytm musiken, energin när man dansar på dansgolvet – ok, njut av det till fullo med Club Game. Hur man raggar upp en tjej.

 

Hur man raggar upp en tjej . Om, tvärtom du gillar en klar dag, öppna samtal, spontana möten på gatan, i skolan, på jobbet eller när du handlar…förbättra dina färdigheter” i Day Game-området. Var och en har sin smak. Upphämtning är konst, genom vilken du i en given situation (Night al. Day Game) kan dra nytta av maximalt. Det är en väg av ständig tillväxt och utveckling. Börja med det du är bra på. Var och en av oss är individualitet, alla har något att erbjuda, har något att bygga vidare på och bygga vidare på. Och gradvis steg för steg börjar du bryta ner din personliga bekvämlighetszon.” Och med tiden …. kommer du att lära dig utmaningarna i livet att acceptera med glädje var som helst – även när det gäller att förföra och plocka upp kvinnor.

 

Fel nej. 2: Olämpliga mål – kvantitet kontra kvalitet

 

Det är upp till dig vilken typ av kvinna du vill nå ut till. Varje handling kommer att framkalla en reaktion” – detta gäller även i Pick Up Art. Hur man raggar upp en tjej . Förvandlas till liten förändring: om du är på fältet” och du förbereder dig för att närma dig en kvinna, – det är upp till dig, vilket det kommer att bli. Alla har olika smak, alla gillar något olika. Välj din typ kvinnor som talar till dig på djupet” och hur du skulle vilja träffa dem. Det har sin betydelse: ”…den kvantitet av de kvinnor du når ut till, ersätter du med kvalitet.” Att adressera ”allt som rör sig” är lika bra för att värma upp. Om du sedan vill sträva efter säkerhet – sänk tempot, öka din uppmärksamhet, medvetet välja och fokusera på dina personliga MÅL – kvinnor som verkligen du vill få.

 

hur man raggar upp en kvinna

 

Fel nej. 3: För mycket tvekan

 

Om du tvekar för länge i HRE, händer det oftast att du missar ditt MÅL. Anta artikel 3 sekunder in i ditt personliga spel innebär att om du ser en kvinna som verkligen är värd det för dig, tvekar du inte att satsa på det. Inget mindre, inget mer. ACTION, istället för stagnation. RISK istället för tryggheten i en bekväm zon. Vinst är vad du kan skörda. Hesitation är en av de största någonsin ”problem” med män.


Men om du inser vad du har att vinna jämfört med vad du har att förlora (svar: 
INGET, om du inte räknar ”avvisande”) – fördelarna med att aktivt söka kontakt/lära känna av kvinnor är en ojämförligt större NYTTA. Från personlig erfarenhet, och lika mycket från praktiken av de många män vi har arbetat med genom åren, kan vi med säkerhet säga att INITIATIV och AKTIV är en tillgång för män som har framgång med kvinnor.

Hur man närmar sig en kvinna Hur man plockar upp en tjej

 

Fel nej. 4: Du ler inte Hur man raggar upp en tjej 

 

Det sägs att ett leende smälter isen. Det är sant. På samma sätt är det när du interagerar med kvinnor,

-på området förförelse och aktiv dejting. Det är alfa och omega för social interaktion. Uppmärksamhet

– vi talar inte om ett flin, ett ironiskt leende eller ett ”misslyckat flin” med vilket män försöker göra ett gott intryck på en kvinna. NO. Vi talar om uppriktiga (kongruenta) och ett sympatiskt leende – att låta kvinnor veta att ”du är positiv, du har en bra du är på gott humör, du är inte rädd och du ser fram emot att träffa den kvinna du närmar dig. Det gör det klart för kvinnan en ”positiv signal” om att en bra kommunikation har inletts. Hur man raggar upp en tjej.

 

hur man raggar upp en tjej

 

Fel nej. 5: Direkt vs Indirekt – hur man närmar sig en kvinna

 

Om en direkt adress (t.ex. …”hej tjejen, för en sekund, jag gillar dig, jag skulle gilla dig han lärde känna bättre..”) mer effektivt och mer framgångsrikt för en man än indirekt adress (t.ex. ..Miss, Jag behöver en snabb kvinnlig åsikt, … vem ljuger mer, män eller kvinnor, … för här med en vän bara vi tar över … blah blah) – detta är föremål för många diskussioner. Det finns många tillvägagångssätt och skolor. Den enda Vägen är – testa vad som fungerar för dig.

 

Konsten är dock att kunna använda principerna för både tillvägagångssätt. Detta är skillnaden mellan Master PUA vs AFC. Vet till exempel att om du bara har en mycket en kort tid för att nå ut till en kvinna som du verkligen är intresserad av, … kommer du inte att hålla dig själv eller henne tillbaka och stretch, men du kommer att gå direkt till porten, så att säga. Hur man plockar upp en tjej .Allt detta kräver en viss känslighet och konsten att interagera socialt” – som dock kan läras framgångsrikt av vem som helst.

 

Fel nej. 6: För mycket ansträngning avskräcker Hur man raggar upp en tjej 

 

Du kommer själv att se … det du kan få omedelbart och enkelt lockar dig inte.” Samma princip fungerar även inom området dating. Om du visar ditt intresse för mycket för en kvinna, tappar hon aptiten. En av de största magneterna för kvinnor är ”mystiken och otillgängligheten hos en man.”  Hur man raggar upp en tjej . Om du kontaktar okänd kvinna, hennes interna system” diagnostiserar dig ständigt för att kunna utvärdera dig: ”..det finns en okänd man som kontaktade mig, är det värt att stanna kvar i denna interaktion….yes/no… ? Om ja, är dess sin uppmärksamhet på dig och börjar undermedvetet fråga ”…VEM är den här mannen…?

 

Om en kvinna du ger all information till denna fråga direkt – din attraktionskraft kommer att sjunka. Låt henne därför i spänning och förväntan fram till nästa möte tillsammans, då ”…henne om sig själv och sin du kommer att avslöja mer .-)

 

Fel nej. 7: Spelet är inte ”kongruent” Hur man raggar upp en tjej 

 

Ett av de vanligaste misstagen män gör när de aktivt dejtar är det faktum att deras HRE inte är kongruenta. Detta innebär t.ex. också att ”…det som kvinnan talade om de kommunicerar med ord, motsvarar det inte deras kroppsspråk, röst, ansiktsuttryck eller till och med övergripande med deras personlighet.

 

Ett exempel kan vara en ung man i gympaskor som tilltalar en attraktiv, självsäker kvinna i kostym, som stammar, stirrar ner i marken, och tilltalar och kommunicerar en inlärd inledningsfras (inledare): ”…om jag inte var gay, skulle du vara min babe… .” Sammanfattas av Slutsats: komiskt, med noll resultat.

 

Fel nej. 8: Akta dig för komplimanger Hur man raggar upp en tjej 

 

Män ofta, i kontakt med vackra kvinnor, förlorar förmågan för hälsosamt avstånd och coolt Titel. Istället för att vara naturliga, spontana och avslappnade, medvetna om sitt eget värde – gör de den raka motsatsen. De överöser kvinnor med billiga komplimanger – från hundblickar till verbala odes på hennes skönhet och personlighet. Hur man raggar upp en tjej . Ju vackrare en kvinna är, desto högre är hennes VÄRDE i männens ögon. All sådan dejting ”man-kvinna” interaktion har bara en information för en kvinna: ”...

 


en man tillskriver mig ett högre värde än sig själv, han är osjälvisk, jag kan få honom precis som 
jag viftar med fingret… . Jag är inte intresserad.” Kom ihåg att kvinnor gillar uppriktiga komplimanger, men från friska självsäkra män med mod, initiativförmåga och självkänsla.

 

hur man närmar sig en kvinna

 

Fel nej. 9: Förförelse är inte förhör

 

Den absoluta ”Killer” i dejting, är olämpligt kommunicerade frågor. I stället för Var kommer du ifrån…?”, hellre använda ”…du ser ut som om du kommer från XY… .” Flirt och förförelse är inte ett förhör. Vi sätter inte den så kallade. ”slutna frågor” med ”ja/nej”-svar i vilka inte kan kommunicera vidare med dig. Hur man plockar upp en tjej .Tvärtom, med rätt kommunikation kan du kvinna mycket intresserad. Det kommer att framgå att du som man är kommunikativ, social och kan leda meningsfull konversation även utan de dumma frågor som genomsnittliga män irriterar henne med i livet: ”…vem du är, vad gör du, hur gammal är du … .”

 

Fel nej. 10: Du tar spelet på för stort allvar

 

Flirt, förförelse och aktiv dejting är ett SPEL. Och den som ska intressera dig måste vara attraktiv. Vad tror du imponerar mest på en kvinna – en man som tar den ”okända kvinnans” adress för allvarlig (han är inte avslappnad, han ser ut som om han försöker på alla andra personer och han inte som har en känsla för lek och livsglädje….), eller MAN – som förstår det och är en av de få aktiva, modiga och friska självsäkra individer verkligen njuter av ?!” Du har inget att förlora – men du har mycket att vinna i ditt personliga och partnerliv !Hur man raggar upp en tjej .

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button