Hundar

10 bästa hundraser lämpliga för lägenhet

10 bästa hundraser lämpliga för lägenhet

Vill du ha en hund till din lägenhet? Letar du efter en lämplig ras? Hund för lägenhet. Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenhet . Bästa hund för lägenhet . Vilken hund är mest lämplig för lägenhet . De bästa hundarna för lägenheten. Vi har gjort ditt jobb enklare och valt ut de 10 mest lämpliga hundarna för lägenheten. Vilken hundras för lägenheten?

10. Lhasa apso 

Lhasa apso Hund för lägenhet


Jag känner att det är nödvändigt att påpeka att Lhasa apso behöver leva med sin familj, inte åtskild från den. Den helhjärtade hängivenheten, den lugna, snabba förståelsen och den icke-torviga pälsen gör denna ras idealisk för en lägenhet. Lhasa apso gör ingen besviken som familjemedlem.

9. Tax

Tax av olika ras Hund för lägenheten Hund för lägenheten


För alla typer av taxar kommer deras familj först. I närvaro av främlingar är de reserverade och ignorerar dem vanligtvis. Den långhåriga taxen är vänligare mot främlingar än andra typer. Taxar kommer bra överens med andra hundar, även om de ibland kan visa sig vara våghalsar som utmanar större hundar än de själva. På grund av deras jaktursprung rekommenderas det inte att hålla andra små husdjur samtidigt som en tax.Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för hemmet . Bästa hunden för lägenheten . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . De bästa hundarna för lägenheten.

Samliv med en katt är möjligt om hunden vänjer sig vid den i sin ungdom, men de kommer aldrig att bli särskilt goda vänner.

8. Kinesisk kamelhund

Kinesisk Crested Hund för lägenhet


Avel en hund för lägenheten Den kinesiska Crested Dog är en underbar familjekamrat som definitivt inte hör hemma på bakgården. Han kommer bra överens med barn, men du måste ta hänsyn till deras ålder så att det inte blir några skador på grund av missförstånd. Han kommer mycket bra överens med familjemedlemmar i alla åldrar som vet hur man behandlar hundar. Hon kommer att slappa bredvid dem på soffan, men kommer också att njuta av en aktiv dag utomhus med dem.

7. Coton de Tulear  De 10 bästa hundraserna som passar i en lägenhet

Coton de Tulear Ranking av de bästa hundraserna som passar för lägenheten . Bästa hunden för lägenheten . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . De bästa hundarna för lägenheten. Den bästa hundrasen för lägenheten


Denna söta lilla hund har fått smeknamnet ”Madagaskars bomullshund”. Namnet antyder redan var den kommer ifrån. Den fick förmodligen sitt namn ”bomullssvans” eftersom den var vanligast i områden med bomullsplantager och dess päls liknar bomullsfleece.

Hund för lägenheten : 15 bästa raserna för lägenheten

6. Chihuahua Lägenhet Hund

Chihuahua Order Hund för lägenhet


En social och hängiven hund, som trots att den är en av dvärgraserna kan reagera snabbt, har en misstro mot främlingar och jaktinstinkt. En hund för lägenheten. På grund av dess sociala egenskaper är den en lämplig följeslagare för alla åldersgrupper. Han föredrar individer av sin egen ras men har inga problem med att ha överseende med andra raser.se även

12 av de minsta hundraserna i världen

5. Cavalier King Charles av Spanien

 

Cavalier King Charles Spaniel Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenhet . Bästa hunden för lägenheten . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . Bästa hundar för lägenhet.

Cavalier King Charles Spaniel har en snäll, balanserad karaktär. Han är en glad hund, alltid på gott humör och viftar på svansen. Han är vänlig, snäll, mycket lekfull och sportig. I övrigt mycket anpassningsbar, aldrig aggressiv. Det är en mycket formbar ras.

Oljigt hår: 5 huskurer

4. Basenjihund till lägenheten

10 bästa hundraser lämpliga för lägenhet

Basenji Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenheten . Bästa hunden för lägenheten . Vilken hund är mest lämplig för lägenheten . De bästa hundarna för lägenheten.
Han är mycket känslig, snäll, lekfull, fruktansvärt nyfiken, uppfinningsrik och har en säregen humor. Han är social, trivs bra med barn och även med andra djur i hushållet. Och om inte, kommer han att lära sig att tolerera dem. Detta beteende är hämtat från Afrika, där barn och olika djur alltid sprang omkring i bosättningarna. Han har utvecklat alla instinkter för livet i det vilda, så han ser inte bilar, spårvagnar och tåg som en fara, utan som en fångst som ska jagas. I staden måste du därför vara mycket försiktig med din hund och bara släppa den utan koppel på platser där den inte är i fara.

Säkerhetsskåp för lägenheten 5 bästa säkerhetsskåp för lägenheten

3. Boston Terrier Lägenhet Hund

Boston Terrier Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenhet . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . Vilken hund är bäst lämpad för lägenheten . De bästa hundarna för lägenheten.


Boston Terrier behöver mycket kärlek och uppmärksamhet från sin ägare, vilket den kan återgälda mycket bra. Han vill ha så nära fysisk kontakt som möjligt med sin herre. Han är mycket skonsam och vänlig mot hela familjen. Han är inte aggressiv mot främlingar, och problem uppstår vanligtvis inte ens när han träffar andra hundar eller andra husdjur.


 

2. Fransk bulldogg Lägenhetshund

10 bästa hundraser lämpliga för lägenhet

Fransk bulldogg Lägenhet Hund


Han är mycket hängiven sin husse och följer honom varje steg på vägen. Om hans herre är intresserad av någon annan kan han visa svartsjuka. Han älskar hela familjen och är mycket social även med främlingar. Den franska bulldoggen kan vara lite dominant mot andra hundar, men så länge den växer upp med andra husdjur är det inga problem. …en hund för lägenheten. Pitbull – En dödsdömd hund med ett stort hjärta.

Lista över de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenhet

1. Mops Hund för lägenhet

Mops Ranking av de bästa hundraserna som är lämpliga för lägenhet . Bästa hund för lägenhet . Vilken hund är bäst lämpad för lägenhet . De bästa hundarna för lägenheten.
Mopsen har alltid varit van vid att leva i så nära kontakt som möjligt med människor, och så är det fortfarande idag. Den kräver din ständiga uppmärksamhet och tolererar inte långvarig separation. En hund för lägenheten. Hundar till lägenheten. Han vill alltid vara i centrum för familjens evenemang och delta i allt. Han kan inte begränsas till något utrymme i lägenheten, han går alltid dit hans husse går, han älskar att ligga uppkrupen i hans knä och att sova med honom i sängen. Den är aldrig aggressiv och hälsar vänligt på en annan individ av samma slag. Han är en lugn hund som också är lämplig för ett hektiskt hushåll med barn.

Podobné články

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button